Martorell Pàdel Club entrega 600 euros a Ocularis en el torneig del Roser

675
Torneig pàdel Festa del Roser 2021
Torneig pàdel Festa del Roser 2021

El Martorell Pàdel Club i l’ONG Ocularis han col·laborat junts durant tot el cap de setmana en el torneig solidari de pàdel de la Festa del Roser que s’ha celebrat, per primer cop en la història, a les pistes del Pavelló Esportiu Can Cases. El club martorellenc ha fet entrega de la quantitat de 600 euros que ha recaptat durant la cita i a la qual hi han contribuït els jugadors i jugadores del torneig.

Amb una norantena de participants, repartits en 45 parelles (set en Segona Femenina; set en Tercera Femenina; setze en Tercera Masculina; dotze en Segona Masculina i quatre en Primera Masculina), el club ha recuperat una de les cites amb caire solidari que vol celebrar abans no acabi el 2021. A més, suposa el primer torneig que celebra la nova junta directiva, encapçalada per Francesc Cortadella.

La fase prèvia va disputar-se dissabte en la branca masculina, mentre que la femenina ha tingut lloc el diumenge. Les fases finals, a partir de quarts de final en masculí i a partir de semifinals en femení, s’han celebrat aquesta tarda. Els guanyadors han estat Marisa Alarcón i Luisa Luque en Tercera Femenina i Ainhoa Biosca i Silvia Cano en Segona Femenina. A Tercera Masculina s’han imposat Javier Vera i Jose Maria Pérez; a Segona Masculina ho han fet Juan Galán i Santi Illán i els campions de Primera Masculina han sigut Cristian Pedrosa i Pau Quílez. Tots els finalisteas, així com els guanyadors, han rebut premiats a mans dels membres de la junta directiva i de l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Raquel Sans, Elisabet Plaza, Rosa Cadenas i Albert Fernández. A més, els guanyadors de cada categoria han estat obsequiats amb un braçalet d’Ocularis.

Ocularis, el convidat protagonista

L’ONG Ocularis, fundada per Joan Prat, s’encarrega de la formació d’òptics i oftalmòlegs per tal de reduir la ceguesa evitable a l’Àfrica subsahariana, i per primera vegada ha format part d’un torneig amb el Martorell Pàdel Club. A banda de la participació que han tingut els jugadors, també ha exposat els seus productes durant tot el torneig i ha dut a terme una tasca de divulgació, per donar a conèixer la seva feina. En aquest sentit, el fundador de l’ONG, Joan Prat, ha explicat que els esdeveniments esportius s’adeqüen molt a la seva missió, la de “coneixement de l’ONG, no tant pel que puguis treure, sinó per donar-te a conèixer”.

Joan Prat, fundador Ocularis

El president del Martorell Pàdel Club, Francesc Cortadella, ha coincidit a destacat la satisfacció de poder treballar plegats. “Teníem moltes ganes de celebrar un torneig, pensem que fer-lo solidari la gent mostra s’hi bolca més”, ha apuntat sobre tornar a omplir les pistes i fer-ho amb un caire solidari.

Francesc Cortadella, president Martorell Pàdel Club

Els jugadors també han entrat en un sorteig de productes alimentaris i esportius, que ha donat el club per reconèixer la seva participació i tancar un torneig que, per primer cop, ha tingut lloc al Pavelló Esportiu Can Cases.