El martorellenc Carlos Pueyo fitxa pel Puerto Sagunto de Lliga Asobal

634

El passat diumenge el martorellenc Carlos Pueyo es va convertir en nou jugador del Fertiberia Puerto Sagunto, que disputa la Lliga ASOBAL (Primera Divisió espanyola d’handbol masculí). El jugador de 26 anys, que juga habitualment a la posició de lateral dret, ha arribat a l’equip valencià per reforçar la primera línia blanc-i-vermella, que compta amb baixes importants: Álvaro del Valle (lateral dret) i Pau Ferrer (central).

Carlos Pueyo, que es va formar a les categories inferiors del Club Handbol Martorell, prové del Sant Quirze de la Primera Nacional, on ha militat les darreres tres temporades. I on, a més, va aconseguir un històric ascens a Divisió d’Honor Plata, la Segona Divisió espanyola. Pueyo, durant aquella temporada, va enfrontar-se al que ara és el seu nou equip.

El martorellenc explica que després d’un entrenament va rebre una trucada que no s’esperava i va acceptar sense pensar-s’ho dos cops. Toni Malla, l’entrenador del Fertiberia Puerto Sagunto, ja havia contactat amb ell feia unes temporades, però en Carlos va decidir quedar-se al Sant Quirze perquè havien pujat de categoria.

Carlos Pueyo, jugador del Fertiberia Puerto Sagunto

“Pueyo és un jugador molt dinàmic, amb capacitat per defensar en el dos i amb uns fonaments ofensius que li permeten acoblar-se a la dinàmica de joc de Toni Malla”, explicava el Puerto Sagunto al comunicat del seu fitxatge.

El jugador martorellenc, que gairebé no ha tingut temps per adaptar-se a una lliga tan exigent, va poder complir un somni i, el passat dimarts, va deubtar a ASOBAL davant el Blendio Sinfín. El resultat va ser de 38-38, el que va permetre a l’equip saguntí sumar un punt important davant un rival directe en la lluita pel descens.

Carlos Pueyo, jugador del Fertiberia Puerto Sagunto

El Fertiberia Puerto Sagunto, que ara mateix és l’últim classificat, té com a objectiu mantenir la categoria. Però Carlos Pueyo, que ja té experiència en aquest tipus de situacions, assegura que hauran de lluitar pels partits que saben que han de guanyar.

Carlos Pueyo, jugador del Fertiberia Puerto Sagunto

Pueyo té contracte fins al final de temporada i se centra en aconseguir els objectius amb el seu nou equip, però un cop s’acabi valorarà quina és la millor opció per continuar jugant.