El martorellenc Eric Garcia brilla en la seva estrena al Camp Nou

962
Eric Garcia (imatge: FCB)

El jugador martorellenc del FC Barcelona, Eric Garcia, ha debutat aquest vespre al Camp Nou amb una golejada en la primera jornada de la lliga 2021-2022. D’aquesta manera, s’ha convertit en el primer martorellenc de la història a jugar al primer equip del FC Barcelona. El central blaugrana ha jugat 83 minuts davant la Reial Societat, quan ha estat substituït per Ronald Araújo, i ha estrenat el curs amb una victòria a casa (4-2). Ronald Koeman ha fet confiança a Garcia després de la seva incorporació a l’equip el mes de juny. De fet, els tres fitxatges convocats per a avui (Emerson Royal i Memphis Depay), han debutat en lliga aquesta tarda.

Eric Garcia ha seduit els culers amb el seu paper en l’eix de la defensa, molt actiu en el treball per frenar l’atac visitant. El FC Barcelona s’ha avançat al marcador amb un gol de Gerard Piqué al minut 19, després de les ocasions prèvies de Martin Braithwaite, Antoine Griezmann i Memphis Depay. El company de Garcia a la defensa, Piqué, ha estrenat el marcador en una falta que ha servit Depay i en què ha convertit el primer gol del curs. Braithwaite ha fet el segon en una acció que ha nascut del bon treball defensiu del martorellenc i el 2 a 0 ha pujat al marcador al límit del descans.

En la represa, el jugador danès, Braithwaite, ha tornat a veure porteria després d’una recuperació, però el tercer gol ha fet reaccionar el conjunt de San Sebastián. Amb dues dianes pràcticament seguides de Julen Lobete i Mikel Oyarzábal han ajustat el marcador i han somiat amb la remuntada. Però Sergi Roberto s’ha encarregat de transformar el 4 a 2 i sentenciar els tres primers punts de la temporada.