El martorellenc Ricard Pujol, primer reforç del filial del RCD Espanyol del curs 2019-20

1080

El fins ara jugador de la UE Cornellà, Ricard Pujol, és la nova cara del filial del RCD Espanyol, la primera incorporació que ha anunciat el club blanc-i-blau. Després de quatre cursos ininterromputs vestint de verd (els dos últims de categoria juvenil i els dos primers de categoria sènior) i un cinquè quan era aleví, el martorellenc ha acceptat la proposta de Jose Aurelio Gay i vestirà de blanc-i-blau els dos propers cursos.

Pujol va començar a jugar a futbol a Martorell, però ràpidament va destacar i va cridar l’atenció de clubs arreu. El RCD Espanyol, el CE Mercantil, la UE Cornellà i el CF Gavà van ser els clubs on va formar-se i amb la UE Cornellà va debutar a Segona Divisió B, la categoria de bronze del futbol estatal.

El jove fa el salt a un filial de Primera Divisió de la mà de Jose Aurelio Gay, que assumeix l’equip després que David Gallego hagi rebut l’encàrrec de dirigir el primer equip blanc-i-blau. El martorellenc ha reconegut, en declaracions a la televisió del RCD Espanyol, que arriba amb la intenció de deixar l’equip el més amunt possible a la taula.

Ricard Pujol, jugador filial RCD Espanyol

Aquest curs amb la Unió Esportiva Cornellà, Pujol ha estat quart a la taula i ha lluitat per ascendir a Segona Divisió A, però ha quedat eliminat als quarts de final per la SD Ponferradina. El RCD Espanyol, de la seva banda, ha estat cinquè. El martorellenc creu que el seu paper vestit de verd ha convençut el club blanc-i-blau per decidir-se a fitxar-lo.

Ricard Pujol, jugador filial RCD Espanyol

Pujol és la primera incorporació del filial blanc-i-blau, després de conèixer que Jose Aurelio Gay en serà l’entrenador. En la seva presentació, Gay va destacar la pedrera blanc-i-blava com un dels seus principals actius arreu de l’estat.