El martorellenc Sergi Pérez conquereix la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica

628

El martorellenc Sergi Pérez i Lorena Romero es van proclamar campions del 58è Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, dins la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica. La prova es va disputar del 19 al 21 d’octubre a Salou (Tarragona). La dupla arribava a la darrera cita de la competició monomarca amb l’objectiu de lluitar pel títol, ja que només estaven a 4,40 punts del líder, Pedro Antunes.

Pérez i Romero van sortir decidits a triomfar i van tenir l’avantatge des de l’inici. Després d’una primera jornada on van dominar, arribava la segona i darrera etapa del ral·li on tot estava per decidir-se. L’abandonament prematur d’Antunes a la primera especial del dia deixava el martorellenc i la seva companya amb la sort de cara i amb el títol en safata. Pérez i Romero es van posar al capdavant del campionat, mantenint-se líders.

Els campions de la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica van començar la temporada amb la fortuna en contra, ja que després de ser els més ràpids, un abandonament al Ral·li Terras D’aboboreira (Portugal) i una punxada al Ral·li d’Ourense (Galícia) els van fer perdre punts davant d’un Antunes destacat.

Al Princesa d’Astúries van aconseguir recomposar-se i l’abandonament del portuguès en aquella mateixa cita els va catapultar al liderat, del qual només els separaven cinc punts. Amb tot per decidir a Salou, finalment van aconseguir fer-se amb el primer lloc del podi.

En el podi de Salou, Sito Español i Patricia Saiz van completar en segon lloc la darrera prova de la temporada, mentre que Luis Morais i Paulo Silva sumaven el seu primer podi de la temporada en la monomarca Ibèrica. Pel que fa a la classificació final de la Peugeot, Pedro Antunes completa la temporada com a subcampió, tancant el podi un Sito Español que només ha disputat tres de les sis cites, sent segon a totes les participacions.