CH Martorell

El primer equip masculí del Club Handbol Martorell va guanyar dissabte l’Espanyol (32-21) i ha sumat la segona victòria consecutiva, que els situa vuitens, a sis punts de les places d’ascens. Els de Christian Stahringer no van fallar a casa i sempre van tenir el control del marcador, un fet que els va dur a aconseguir una victòria contundent.

El triomf de dissabte va estar marcat pel domini del marcador per part de la plantilla de Christian Stahringer, un escenari que els va ser propici des del primer minut i que els va fer encarrilar un partit molt complet.

Per a l’entrenador groc-i-negre, Christian Stahringer, el grup va anar millorant les seves prestacions a mesura que avançava el partit i van poder donar recanvis a tots els jugadors. “Poc a poc ens vam sentir més còmodes en el joc i vam prendre millors decisions”, ha exposat.

Christian Stahringer, entrenador CB La Mercè

Amb aquests dos punts, la plantilla martorellenca ha pujat fins al vuitè lloc, amb 14 punts, i ha sumat quatre victòries consecutives com a local. Ara, és a sis punts del quart lloc, l’últim que dona lloc a lluitar per l’ascens.

En clau femenina, l’equip que dirigeix Jordi Florenza va perdre diumenge a la pista de l’Handbol Esplugues (33-27) i s’allunya per sis punts de la salvació. L’expulsió de Carla Canto a la primera meitat va obligar Melania Martín a ocupar la posició de portera, un fet que les locals van aprofitar per obrir forat i sentenciar els dos punts.

Empat en el derbi

En futbol sala,  el primer equip del Sala5 Martorell va empatar dissabte contra el Barça Atlètic (4-4) i ha sumat un punt valuós de cara a la permanència a Segona Divisió. Els de Víctor González, malgrat tot, van haver de capgirar un 4 a 0 en contra i sumar en el segon temps tot el que no van aconseguir en el primer.

Els locals van començar fent mal quan només passaven cinc minuts amb un gol de Marc Campàs que va estrenar el marcador. La primera diana va capgirar els plans del Sala5, que va mostrar-se més feble.Campàs va tornar a marcar, però en aquesta ocasió ajudat per Pau Albacete, que va empènyer la pilota al fons de la xarxa. Víctor González va intentar posar múscul a la pista, però no va tenir el resultat desitjat i va rebre dos gols més.

En la represa, els martorellencs van reaccionar, coneixedors de la necessitat d’endur-se algun punt de la seva visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot i que els blaugrana van amenaçar en els primers minuts, el segon temps va estar dominat pels martorellencs. Després que els de Sergi Altisent desaprofitessin algunes oportunitats, va ser el torn del Sala5. Dani Castro va marcar en una bona jugada individual i a toca de l’equador de la primera meitat. Després, Roger Bermusell va recollir un refús per fer el segon, i el tercer també el va convertir ell al cap de tres minuts.

Amb el porter jugador a dos minuts per al final, el Sala5 va tocar la tecla encertada. El gol de l’empat el va marcar el mateix Bermusell a només 27 segons i va deixar el partit empatat amb un punt per a cada equip. L’entrenador martorellenc Víctor González va reconèixer que no poden desaprofitar cap partit i que han de donar la seva millor versió sempre: “l’equip ha tret coratge i hem portat el partit a l’empat, estic orgullós de la segona meitat”.

Víctor González, entrenador Sala5

El proper partit serà a casa contra el Full Energía Zaragoza.

El primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre diumenge contra el FC Ascó (1-2) en un partit en què no va ser capaç de puntuar contra un dels equips que lluita per mantenir-se a Primera Catalana. Malgrat tot, l’equip es manté onze punts per sobre dels llocs de descens. El partit va començar de cara per als tarragonins, amb un penal a favor per una mà dins l’àrea de Carles Caballeria, però Toni Domínguez va aturar el llançament d’Eric Emmanuel Jerez. Abans del descans, Gerard Gómez va centrar una pilota perillosa que va interceptar Lluc Gibert i tots dos equips van gaudir d’una oportunitat cadascú.

En la represa, els dos equips buscaven estrenar el marcador, però qui va tenir premi va ser Keonwoo Kim, qui va recollir una pilota dins l’àrea per batre Toni Domínguez al minut 60 i al cap de pocs minuts va tornar a aparèixer Keonwoo per fer segon. Per part blanc-i-vermella, Alfredo Trejo va ajustar el desavantatge amb un gol al temps afegit, però no va ser suficient i els tres punts van ser per al FC Ascó.

En clau femenina, derrota del primer equip blanc-i-vermell contra el CF Verdú-Vall del Corb (5-3), un rival directe a la taula. Les d’Ivan Lorca van avançar-se al marcador fins fer l’1 a 3, però les locals van empatar el resultat al segon temps. Un gol en pròpia porteria de la portera Maria Garcés i un gol al 89 van ser la sentència per a les d’Ivan Lorca, que ara són penúltimes.

En waterpolo, l’absolut femení del CN Martorell va perdre dissabte a la piscina de l’AESE per (16-14) en un partit on les locals van mostrar molt encert al segon i al tercer quart. Per al tècnic martorellenc, Rafa López, la jornada d’aquest dissabte va seguir la tònica del que estan vivint aquesta temporada: “està sent una temporada molt dura, tenim moltes jugadores lesionades”. En masculí, els de Diego Vigo van guanyar sense problemes el CN Sallent, el cuer, per 5 a 14.

Rafa López, entrenador CN Martorell

I en bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista del filial del Joventut de Badalona (72-63). Amb aquest resultat, els blaus baixen a la tercera plaça per la cua, amb sis victòries i 13 derrotes.