El masculí del CN Martorell aposta per la continuïtat d’una plantilla jove

413
Masculí waterpolo CN Martorell
Masculí waterpolo CN Martorell

L’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Martorell ha engegat la temporada i ho fa, per segona temporada consecutiva, dirigit per David Torilo. Els martorellencs, una plantilla jove, ha donat continuïtat al gruix de la plantilla, i esperen conèixer en els propers dies la categoria on competiran i quin és el paper que podran fer-hi.

Els martorellencs no van poder lluitar pel títol de lliga la temporada passada, un curs on van tornar a formar equip per a l’entitat tres anys després de la desaparició del masculí. Enguany, i amb l’experiència del curs passat, volen consolidar-se com a equip.

Pel que fa a la plantilla, ahn cofnirmat la seva continuïtat Yago Piña, Ares Farreras, Martí Cots, Martí Ezcurra, Mauri Lloret, Roger Rubiño, Adrià Arditi, Adrià Llorens, Joel Mendoza , Víctor Negre, Joan Reynes, Àlex Sanchez, Sergi Cots, Marko Grandal, Ismael Abolafia i Jordi Gil. L’equip, però, encara no està tancat, i en els propers dies podrien incorporar-s’hi noves cares.

El tècnic David Torilo ha mostrat les ganes de reprendre la normalitat i creu que serà un curs que s’aproparà als que hi havia abans de la pandèmia.

David Torilo, entrenador CN Martorell

Vist en perspectiva, ha admès que l’equip va pagar cara la joventut amb què comptaven el curs passat. Però ja de tornada, pensa que ho agrairan i confia a tenir la normalitat que comença a instal·lar-se.

David Torilo, entrenador CN Martorell

Pel moment, l’equip ha engegat motors amb entrenaments dins i fora de l’aigua i és previst que la lliga regular comenci a principis del mes d’octubre.