Música, bingo, jocs infantils i trobada plaquista a les festes de Font de la Mina

462
Festes Font de la Mina

El barri Font de la Mina celebra les seves festes del 3 al 5 de setembre. L’associació de veïns ha previst activitats per a tots els públics, que seran gratuïtes i tindran lloc a l’aire lliure. Màgia, scape room, bingo, concert, trobada de col·leccionistes de plaques de cava i ceràmica infantil es donaran cita a la plaça Font de la Mina.

Montse Font, presidenta de l’associació de veïns, assegura que les festes es presenten “amb molta il·lusió i moltes ganes, ja que al setembre de 2020 no les vam poder celebrar perquè la situació era encara més complicada. Des de l’associació, hem cregut necessari fer unes festes amb format reduït i adaptable”.

“Hi ha actes que eren molt estables i que fèiem sempre a les festes, com ara el partit de futbol o el sopar de germanor, però vam veure que no era possible, tenint en compte les restriccions actuals. En base a les mesures anticovid, vam pensar què podíem fer per tal que les activitats donessin cabuda a la gent gran, joves i infants que viuen al barri”.

Montse Font, presidenta AV Font de la Mina

L’espectacle The postman del Mag Txema divendres, 3 de setembre, serà el tret de sortida de les festes, a partir de les 22.00h. També es gaudirà d’un scape room, a les 18.00h, “per a 25 infants, de 6 a 12 anys, ambientat en la història del barri. Cada grup tindrà el seu repte, no serà una competició. Les places ja estan exhaurides”. A més, es jugarà el tradicional bingo regal, a les 19.30h, “amb premis molt interessants, com un patinet elèctric o una subscripció a la plataforma Netflix, gràcies a botigues i empreses que han volgut col·laborar amb nosaltres”, destaca Font.

Montse Font, presidenta AV Font de la Mina

El concert Welcome to the vintage sound de Vintage Gramola, arribarà dissabte, a les 22.30h. Un quartet composat per una veu femenina (Núria Almazán), trompeta (el martorellenc Cesc Miró), guitarra i ukelele (Javier Vaquero) i contrabaix (Pep Rius), tots ells músics, mestres de música i membres d’altres bandes amb un ampli bagatge musical. El seu repertori recull tot tipus de temes moderns des del principi del jazz fins als sons dels vuitanta.

Montse Font, presidenta AV Font de la Mina

Diumenge, 5 de setembre, es farà una trobada de col·leccionistes de plaques de cava, a les 10.00h. Font explica que “cada any es fa una placa especial de les festes i, enguany, la imatge és la font de la Mina amb un taulell d’escacs, tot recordant els torneigs que vam fer al barri els diumenges del mes de juny. Els veïns del barri tindran un tiquet i podran recollir la seva ampolla”.

Montse Font, presidenta AV Font de la Mina

‘Fem torn al carrer’ serà l’activitat de torn infantil per als nens i nenes del barri, de 3 a 12 anys, que es durà a terme diumenge, a les 11.30h, a càrrec d’El Tros Espai d’Art i Bola de Fang.