L’Ambaixada de Ghana es trasllada a Ca n’Oliveres per renovar passaports

654

L’Ambaixada de Ghana a Madrid, amb el suport de l’associació Ghana Union de Martorell, organitzen unes jornades d’atenció a la ciutadania de nacionalitat ghanesa per oferir serveis consulars, especialment per a la renovació de passaports. Tindran lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre a la Nau 1 de Ca n’Oliveres.

El president de l’associació Ghana Union de Martorell, Daniel Antwi, comenta que amb motiu de la pandèmia molts ciutadans i ciutadanes de Ghana residents a Catalunya no s’han pogut desplaçar fins a l’ambaixada a Madrid, com és habitual, per renovar la seva documentació. Per això, personal de l’ambaixada es traslladarà a la nostra població i els facilitarà els tràmits de regularització.

Daniel Antwi, president associació Ghana Union

Martorell és la segona població amb més persones de nacionalitat ghanesa a tot Catalunya i aquest ha estat el motiu pel qual l’Ambaixada de Ghana ha escollit la nostra població per a celebrar les jornades. Esperen poder atendre a unes 500 persones ghaneses arribades de diferents punts del territori sense cita prèvia. Els dies 3 i 4 de setembre l’horari serà, de 9.00 a 21.00h, i el 5 de setembre, de 9.00 a 15.00h.