Salut amplia els dies i hores de vacunació sense cita prèvia a Martorell

488
Vacunació al Centre Cultural

El Departament de Salut de la Generalitat amplia els dies i hores de vacunació sense cita prèvia a Martorell. Està exclusivament dirigida a primeres dosis de les franges d’edat obertes, és a dir, a les persones a partir dels 12 anys que encara no tenen cap dosi administrada.

La vacunació a Martorell es fa al Centre Cultural, els dilluns, dimarts, dimecres, divendres i dissabtes, de 9.00 a 13.00h i de 15.00 a 18.00h. També els dijous, de 9.00 a 10.00h i de 17.00 a 19.00h. La vacuna que s’administra és la Pfizer/BioNTech i, només els dimarts, la Moderna/Lonza.

La mesura pretén augmentar el màxim possible la cobertura vacunal abans de l’inici del curs -tant escolar, com laboral, com de lleure-. Aquesta represa de l’activitat comportarà retrobament i mobilitat, i per això Salut vol fer de setembre el més clau en la immunització.

Així, a més d’ampliar la vacunació sense cita prèvia, aquest mes Salut farà un milió de trucades i enviarà milers de missatges SMS a totes aquelles persones que, tot i poder-ho fer, encara no han començat a vacunar-se i no tenen la pauta completa.

L’objectiu del Departament de Salut és posar 2 milions de dosis, com a mínim, aquest mes de setembre: 1 milió a la població d’entre 12 i 18 anys i un altre milió a qui encara no té pauta completa, i arribar així al 80% de la població vacunada amb pauta completa.

Si preferiu demanar cita prèvia per vacunar-vos podeu fer-ho a través del portal www.vacunacovidsalut.cat.