El Mercat acull dijous un taller gratuït per fer quatre receptes amb robot

1154

Aquest dijous 9 de febrer, el Mercat Municipal Les Bòbiles acollirà el taller ‘Les receptes de Ca l’Eva’, per preparar quatre receptes gastronòmiques fetes a partir d’un robot de cuina. La cita començarà a partir de les 18.00h a l’espai de degustació de l’equipament de la rambla de Les Bòbiles. Aquest taller és completament gratuït i no precisa d’inscripció prèvia.

És el tercer cop que Ca l’Eva -un dels establiments que s’allotgen al Mercat, dedicat a la venda de pollastres, conill, aviram, cargols i productes sense gluten ni lactosa- organitza aquesta activitat. La seva propietària, Eva Gallego Zamorano, farà d’ajudant a Javi Vega, qui serà l’encarregat de fer les explicacions al voltant de l’ús i aplicacions del robot de cuina.

“A la parada fem molts menjars preparats amb el robot Thermomix, i creiem que el taller serà una bona manera d’ensenyar a tothom qui vingui com funciona aquesta màquina i com es poden fer tot tipus de receptes”, comenta l’Eva, que és propietària de la parada i alhora presidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat de Les Bòbiles.

Eva Gallego Zamorano, organitzadora del taller

A la sessió es realitzaran quatre receptes: dues amb el pollastre com a protagonista -pollastre a la catalana i arròs cremós de pollastre i verdures-, una beguda -sangria de cava i fruites- i unes postres: uns cheesecakes al vapor.

Gallego espera que sigui una tarda agradable per compartir amb tota la gent que hi assisteixi: “Volem que passin una tarda amena, que tastin els plats que anirem preparant amb el robot de cuina, que coneguin quin tipus de gènere tenim i contribuir a que ens coneguem millor entre tots”.

Eva Gallego Zamorano, organitzadora del taller

No cal reserva prèvia per assistir al taller, que serà també una oportunitat més per dinamitzar el Mercat Municipal Les Bòbiles, més enllà de la pròpia oferta comercial de les seves parades i de les altres activitats estacionals que s’hi organitzen amb regularitat.