El Mercat Les Bòbiles estrena il·luminació més potent en l’arrencada del 16è aniversari

1140

El Mercat Municipal Les Bòbiles ha encetat aquest dimarts la celebració dels seus 16 anys tot estrenant una nova il·luminació que multiplica per tres la claror de l’espai. El regidor de Comerç de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Amat, ha recordat que després d’aquesta acció municipal en vindran de noves per dotar de més dinamisme l’equipament i rellançar-lo. L’aniversari ha començat amb una sessió de contes del Pare Noël i una xocolatada.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies Lluís Amat ha destacat que la nova il·luminació de l’equipament recentment estrenada “triplica la claror que hi havia abans de la reforma gràcies a la instal·lació de llums led, que a més redueixen el consum energètic. Hem acomplert en instal·lar-los abans de les festes i el resultat final genera una sensació agradable als clients”.

Explicava Amat que “aquesta és una de les accions que des del govern volem dur a terme per millorar el Mercat Municipal i fer-lo més atractiu. En els propers anys en farem de noves per donar-li encara més vida”. El regidor creu que “estem visquent en un temps bastant dolç, ja que tenim quasi totes les parades plenes i aquestes ofereixen un producte molt bo. A més, segons estudis de freqüències, visiten mensualment l’espai entre 60.000 i 70.000 persones. Està prou bé, però creiem que hi ha un potencial molt gran de creixement”.

Inici de les activitats festives familiars

Amat ha passejat per les instal·lacions acompanyat de la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació Míriam Riera i del regidor de Salut i Gent Gran Albert Fernández, i tots tres han intercanviat opinions amb l’especialista en gestió i dinamització del Mercat Municipal, Pilar Gomà. Mentrestant, s’han dut a terme els primers actes commemoratius del 16è aniversari. Els contes del Pare Noël i el berenar de xocolata desfeta i coca ha portat fins a l’espai més d’un centenar de mares, pares i infants.

L’oferta del mercat, ben valorada per mares i pares

L’activitat tenia una finalitat lúdica i, alhora, volia apropar el comerç de proximitat a les famílies. Alguns pares i mares presents a les celebracions han expressat seu grau de satisfacció envers l’oferta. L’Elena deia que “acostumo a venir al mercat perquè m’agrada, sobretot per comprar-hi el peix i la carn, i deixo la compra de productes envasats pel supermercat”. La Carmen opinava que “m’agrada per la proximitat i pel contacte amb els venedors i amb la gent. Visc aquí al costat, vinc un cop per setmana i aquí hi compro pollastres i embotits. I ara per Nadal, encara més!”. Finalment, el Juanjo refermava que a la seva família els agrada “comprar de proximitat i productes de qualitat. La carn, el peix i l’embotit ens agrada comprar-lo aquí”. Tots tres han lloat que, per celebrar el 16è aniversari, s’hagi pensat de nou en organitzar activitats que els permetin apropar-se al Mercat Municipal amb els seus respectius fills i filles.

Properes activitats d’aniversari

Les activitats continuaran el divendres 23 de desembre (17.30h) amb la festa de fer cagar el tió. El dia 30, a les 17.00h, es celebrarà un taller de manualitats per fer ornaments nadalencs amb plastilina Jumpingclay per a infants de 3 a 12 anys. Finalment, el 5 de gener visitarà les instal·lacions en Fumera, l’espieta dels Reis Mags, que recollirà les cartes dels nens i nenes a les 11.00h.