El Molí Empresa fa volar 17 idees emprenedores amb les jornades ‘Flydays’ del creatiu Pep Torres

941
'Flydays'

El passat 24 de febrer, 17 emprenedors van participar a les jornades ‘Flydays’, la primera acció formativa programada dins el projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, impulsat pels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, entre ells de Martorell. La sessió, que va tenir lloc al Molí Empresa, va anar a càrrec del reconegut creatiu i comunicador Pep Torres.

Els ‘Flydays’ són sessions individualitzades de consultoria creativa, trobades personals amb el creatiu Pep Torres amb l’objectiu d’ajudar els emprenedors a desenvolupar les seves idees. En sessions privades de 30 minuts, les idees i propostes dels assistents fan un gir substancial, gràcies a l’experiència del ponent, amb més 20 anys com a creatiu freelance per a empreses com Coca Cola, Ikea o Bimbo.

Els emprenedors, de diferents municipis del Baix Llobregat Nord, van tenir l’oportunitat de presentar els seus projectes a l’expert Pep Torres, qui els va ajudar a replantejar i veure des d’una altra perspectiva les seves idees aportant una visió innovadora de les mateixes.

‘Curiosity Lab’

‘FlyDays’ neix d’una proposta del Museu de les Idees per impulsar els invents dels emprenedors. La següent acció formativa a càrrec de Pep Torres serà el ‘Curiosity Lab’, que es farà el pròxim 15 de març, de 10.00 a 13.00h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell. El ‘Curiositiy Lab’ és una activitat col·lectiva d’innovació aplicada a l’àmbit empresarial, una experiència a mig camí entre la xerrada, l’entreteniment, un laboratori de co-creació i un taller de negocis.

Les persones interessades s’han d’inscriure al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa (Camí del Riu s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat) de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.30h.