El nou equip de govern municipal visita les dependències de l’Ajuntament i el PMSAP

531

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Martorell ha visitat, aquest matí, els diferents departaments municipals de l’Ajuntament i el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) com a presentació i presa de contacte amb els tècnics i treballadors. L’alcalde, Xavier Fonollosa, ha encapçalat la comitiva que ha servit, sobretot, perquè els nous regidors coneguin a tècnics, treballadors i equipaments municipals.

La visita ha començat a primera hora amb la visita a l’edifici administratiu de l’Ajuntament, al carrer del Mur on el responsable tècnic de cada àrea ha explicat el funcionament del departament. Entre d’altres han visitat l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) -que depèn de la Diputació de Barcelona-, Secretaria, Intervenció, Departament de Compres, Tresoreria, Departament d’Informàtica, Recursos Humans i Departament de Territori i Sostenibilitat.

Tot seguit, els representants del nou govern municipal han visitat les dependències de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), l’Oficina Local d’Habitatge, les dependències de Serveis Socials i del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell.