El Bàsquet Club Martorell tanca la temporada amb sopar i Torneig 3×3 al pavelló

448

El Bàsquet Club Martorell va posar punt i final a la temporada regular aquest dissabte a les instal·lacions del pavelló esportiu municipal amb un Torneig 3×3 de bàsquet i un sopar de germanor. A l’àpat hi van assistir prop de dues-centes persones i es van lliurar els trofeus i medalles a integrants de la totalitat d’equips de l’entitat blava. Prèviament, el Torneig 3×3 de bàsquet havia reunit una vintena d’equips.

L’entitat presidida per Miquel Fusalba va dir adéu a la temporada amb un dissabte d’activitats “de caire més social i festiu, per fer pinya entre tots els membres de l’entitat”, com reconeixia el màxim responsable del club. Així va quedar reflectit en el sopar-botifarrada fet a la pista annexa, al qual van assistir més de dues-centes persones. Entre elles, la nova regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell Belén Leiva, i la directiva de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ), Maria Lluís.

Reconeixements als esportistes del club

Després del sopar es va fer el lliurament dels 18 trofeus al millor jugador/a de cadascun dels equips federats de l’entitat, els 15 trofeus del Torneig 3×3 celebrat poques hores abans, les medalles per als integrants dels equips pre mini i infantil, i els 18 guardons ‘al millor company’. Aquest darrer premi es concedeix per votació secreta dels jugadors de cadascun dels equips al company que consideren que ha fet més pinya durant la temporada.

Vuit hores seguides de bàsquet amb el Torneig 3×3

Des del matí i fins a mitja tarda de dissabte, el Pavelló Esportiu va albergar 69 partits de bàsquet en format 3×3. Un dels organitzadors de l’esdeveniment, el fins ara jugador del primer equip Fèlix López, destacava que “aquest any hem reorganitzat el torneig, amb el desig d’implicar-hi molts esportistes del club i de seguir obrint-lo a gent aficionada al bàsquet en general”.

En total, hi van prendre part 20 equips -6 de femenins i 14 de masculins- des de la categoria mini i fins el sènior. En alguns moments, el Pavelló va albergar fins a quatre partits de manera simultània.