El Pavelló Esportiu de Can Cases obre les seves portes a més de 1.500 persones

6115

Prop de 2.000 persones han conegut aquest migdia la nova instal·lació esportiva de Martorell. Es tracta del Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases, que s’ha inaugurat amb la presència del president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, els regidors de l’equip de govern, i 17 entitats esportives martorellenques.

L’acte ha tingut lloc a la pista central del pavelló i ha estat dirigit pels actors Miquel Ripeu i Míriam Tortosa, que han ensenyat al públic totes les immediacions de la nova instal·lació, a través dels vídeomarcadors situats a banda i banda. El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ha obert el torn de parlaments i ha felicitat la vocació de l’Ajuntament d’apostar per l’esport. Segons Castells, la de Martorell és “una de les instal·lacions més modernes de la demarcació de Barcelona”.

Marc Castells, president Diputació de Barcelona

L’alcalde Xavier Fonollosa s’ha felicitat del conjunt esportiu que viu la ciutat, tant pel nombre d’esportistes base, més de 3.200, un 11% de la població total, com per la xarxa d’equipaments amb què compta.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Avui és un dia gran per a Martorell”, ha reblat l’alcalde, que ha seguit l’acte des de la graderia del nou pavelló. Segons Fonollosa, les administracions han de seguir de molt a prop les necessitats esportives de les poblacions i la construcció d’aquest pavelló n’és una resposta clara.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’actriu Míriam Tortosa ha donat la benvinguda als assistents i ha donat pas a les actuacions musicals dels grups de New Dance del departament d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell i del Martorell Gimnàstic Club, que han ofert números de ball i gimnàstica a la pista central. L’actor Miquel Ripeu, acompanyat d’un càmera que l’ha seguit dins del pavelló i que ha mostrat en directe la seva visita, ha descobert els racons de la nova instal·lació martorellenca.

Per fer real la inauguració, integrants de 17 entitats esportives de Martorell han format la frase “Estrenant il·lusions!” amb lletres gegants. L’alcalde Fonollosa, el president Castells, la regidora Leiva i dos jugadors de dues entitats martorellenques han pitjat un botó per descobrir la placa on queda reflectit el dia de la inauguració del nou pavelló.

Després de conèixer el pavelló, el públic ha pogut trepitjar la pista poliesportiva i s’ha atansat a le spistes de pàdel ubicades en un lateral del pavelló per visitar-les. Després, s’ha servit un refrigeri per tancar la inauguració del pavelló, que a partir de demà mateix entra en funcionament a ple rendiment. Prop de 2.000 persones han pogut ser partícips d’aquesta matinal.