La Residència Sant Joan de Déu posa el punt i final a una exitosa Setmana Gran

1748
Setmana Gran Residència Sant Joan de Déu
Setmana Gran Residència Sant Joan de Déu

La Residència Sant Joan de Déu de Martorell ha viscut aquest diumenge la cloenda de la Setmana Gran que ha comptat amb activitats lúdiques per als usuaris. L’acte central ha estat una festa al migdia amb missa, l’actuació d’Olesa Sardanista i un aperitiu, que s’ha complementat a la tarda amb la participació del grup Olesa Ball. Entre la programació ha destacat, com a novetat, l’activitat ‘Anem de Tapes’, que ha estat un èxit i que es repetirà aquesta propera setmana amb més usuaris.

Des del passat dilluns i fins aquest diumenge, la Setmana Gran ha inclòs, a més d’aquestes activitats de cloenda, havaneres, una representació teatral, una exhibició de petanca, l’estrena de la pel·lícula El cinquè aniversari de la Residència Sant Joan de Déu, l’activitat ‘Anem De Tapes’, un bingo, una excursió de dia sencer a Calafell i un concurs de dibuix infantil.

L’activitat més esperada ha estat l’excursió que divendres va portar a un total de 58 persones entre residents i acompanyants a passar el dia a Calafell. Enguany també ha destacat l’activitat anomenada ‘Anem de tapes’, que va consistir en una sortida a una terrassa de Martorell per passar una bona estona amb els familiars i voluntaris.

Mònica Salgado, educadora social del centre, ha explicat que aquesta activitat sorgeix d’una proposta dels mateixos residents i del grup de treball familiar, des d’on es plantegen, proposen i organitzen els diferents tallers i actes que es duen a terme al centre. A més, ha valorat positivament aquesta setmana ja que ofereix als residents “activitats que trenquen amb la rutina del dia a dia a la residència i ells ho gaudeixen molt”.

Mònica Salgado, educadora social

Montse Alegre, directora del centre, ha volgut agrair els voluntaris i familiars que han participat activament amb l’organització i participació a les diferents activitats de la setmana i s’ha mostrat satisfeta d’haver pogut realitzar-les en la seva totalitat independentment de l’amenaça del mal temps. “Ha estat una setmana plena d’activitats i hem pogut fer-les totes. Des de la residència agraïm molt especialment a tots els voluntaris i moltes famílies implicades que s’han afegit a la comissió d’activitats” ha assenyalat.

Montse Alegre, directora de la Residència Sant Joan de Déu

L’acte de cloenda ha comptat amb la visita de l’alcalde Xavier Fonollosa, del regidor de Gent Gran i Salut Albert Fernández i d’altres regidors de l’equip de govern. Fonollosa ha opinat que per a un poble “és molt important cuidar especialment als nens i la gent gran” i ha volgut agrair als professionals del centre i a totes aquelles persones que s’han implicat en aquesta Setmana Gran.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell