El pintor local Jaume Muxart i l’escultor Salvador Juanpere inauguren la seva exposició conjunta

2554
Exposició ' Salvador Juanpere i Jaume Muxart són ‘A casa de…
Exposició ' Salvador Juanpere i Jaume Muxart són ‘A casa de…

El Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis, ha donat el tret de sortida a l’exposició temporal Salvador Juanpere i Jaume Muxart són ‘A casa de…’ una creació on tots dos artistes han unit forces sota la mateixa temàtica. En la inauguració d’aquest divendres, inclosa dins els actes de la Fira de Primavera, hi han participat l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, així com també els dos artistes protagonistes de l’exposició: el pintor local Jaume Muxart i l’escultor Salvador Juanpere.

El fil conductor de l’exposició reinterpreta obres mestres d’altres artistes com Velázquez o DaVinci entre d’altres. Per a Jaume Muxart, de 95 anys, aquesta exposició sempre havia estat un projecte pendent que finalment ha pogut complir. “Sempre havia volgut atrevir-me a pintar els quadres que m’agraden més, i ho he gaudit molt” ha explicat Muxart.

Per a l’altre nom propi de l’exposició, Salvador Juanpere, col·laborar amb el pintor martorellenc ha estat un dels millors aspectes d’aquest projecte. “Jaume Muxart és un artista que he admirat sempre i en aquest moment coincidíem en temàtica” ha comentat Juanpere, qui assegura que l’objectiu d’aquesta exposició no és en cap cas millorar les obres dels autors originals, sinó retre un homenatge i reconeixement a aquests artistes des de la modèstia.

Salvador Juanpere, escultor

Aquesta obra artística d’ambdós s’ha inaugurat aquest divendres 28 d’abril i estarà exposada fins al 18 de juny. L’horari de visita són dijous i divendres de 17.00 a 20.00h i els dissabtes i diumenges de 10.30 a 14.00h. Paral·lelament, El Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis acull la mostra permanent Muxart, color i composició. Un passeig per les diverses sales fa palesa la versatilitat del veterà pintor expressionista.