El Pont del Diable es rendeix al temperament vocal de Janine Johnson la darrera nit del PAS

493

Tercer i darrer cap de setmana del festival PAS. Les encarregades de tancar-lo han estat la londinenca Janine Johnson, amb el seu tribut a les cançons més conegudes de les pel·lícules de James Bond, i Anna Roig i l’Ombre de ton chien, amb un concert per celebrar el 10è aniversari de la formació musical.

Milers de persones han acomiadat aquest dissabte el PAS vibrant amb la imponent i sofisticada veu de Janine Johnson i el seu espectacle A night of Bond, versions de les bandes sonores de les pel·lícules de l’agent secret més intrèpid i seductor. Amb temes com Skyfall, Diamonds are forever o Live and let die, la jove londinenca s’ha ficat el públic a la butxaca.

Anna Roig i l’Ombre de ton chien hi ha actuat aquest divendres, presentant un bon directe, dolç i intimista, que ha destil·lat complicitat amb el públic, doncs l’Anna és professora de sensibilització musical a l’Escola Municipal de Música de Martorell. El grup ha celebrat el seu 10è aniversari i ha ofert un repàs a les seves primeres versions de chanson i als temes més coneguts de la seva discografia.

El tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Martorell, Ricard Pardo, ha destacat l’èxit de públic, l’efecte crida d’alguns dels artistes del cartell i la bona coordinació de tots els agents implicats en l’organització del festival. “Abans no teníem continent per incloure aquests tipus de continguts, el PAS ens ha permès treballar una proposta ferma, agosarada i eclèctica, i oferir registres diferents a un públic ansiós de rebre-les, així com crear sinergies perquè d’altres propostes agafin embranzida”, ha afirmat.