La proposta ‘Fashion Night Martorell’ sacseja l’ambient de divendres nit a La Vila

767

El Centre Comercial La Vila ha celebrat aquest divendres la Fashion Night Martorell, una cita amb la moda, el comerç, la gastronomia, la dansa i la música a la plaça de la Vila. Iniciatives com aquesta engresquen el comerç local i animen les vendes en la recta final de rebaixes.

La Fashion Night Martorell ha recollit el testimoni de la Fashion Show del passat mes d’abril per oferir als martorellencs una vetllada lúdica i comercial complerta: 12 parades de moda i complements, desfilades de models, demostracions de perruqueria i maquillatge i food tracks amb desgustacions gastronòmiques.

Els establiments adherits al Centre Comercial La Vila han obert portes fins la matinada per oferir els seus productes amb sucosos descomptes.

L’ambientació musical ha anat a càrrec dels Amics del Country i la Moreneta Swing, Arnau Cintas & The Socks Shop, i Juan Mena Quartet, amb la seva proposta chill out jazz.

El gerent del Centre Comercial La Vila, Antoni Pascual, ha assegurat que “la convivència amb el festival PAS (Pont a les Arts) al Pont del Diable ha atret més públic a l’esdeveniment” i que “cites com aquesta donen esperança, alegria i ganes de fer coses als botiguers”.

El Centre Comercial ja està treballant en l’organització d’un proper Martorell Fashion Autumm, que podria celebrar-se entre l’octubre i el novembre d’enguany.