El primer equip del CF Martorell descobreix el calendari del nou curs

963
CF Martorell
CF Martorell

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet públics els calendaris dels tres grups de Primera Catalana de la temporada 2022-2023 i en el 3, on s’hi inclou el primer equip del CF Martorell, ja s’han descobert els desplaçaments que haurà de fer i on començarà la nova temporada.

Els de Javi Cuesta engegaran al camp del FC Santfeliuenc el 2 d’octubre en la primera jornada del curs i serà el 9 d’octubre, una setmana més tard, quan s’estrenin al CE Torrent de Llops, davant la UE Valls. La primera volta posarà punt i final havent passat al 2023, el 29 de gener, i davant el CF Reddis. La segona volta començarà el 5 de febrer i la lliga regular ho farà, per als martorellencs, el cap de setmana del 28 de maig. La resta de rivals del grup 3 seran el CF Ascó, l’Atlètic Sant Just, el CE Unió Cambrils, el CF Can Vidalet, el CE El Catllar, la UD Viladecans, el CF Molins de Rei, l’AE Prat B, el CF Sanboià, el CP Sarrià, el CE Europa B i el CF Vilanova i la Geltrú.

Els blanc-i-vermells han anunciat la renovació de Javi Cuesta per segona temporada cosnecutiva al capdavant de l’equip, acompanyat de Marc Nogués. Pel que fa a les cares noves, els fitxatges són Albert Garrido, Marc Torres, Víctor Garcia, Izan Espinosa, Marcos Hurtado, Roger Peña i Gerard Gómez.