Michelle David & The True Tones seran els protagonistes del segon dissabte de PAS 2022

747

La banda holandesa Michelle David & The True-Tones actuarà el dissabte 16 de juliol (22.30h) a la vuitena edició del festival d’estiu Pont a les Arts Sonores, als peus del Pont del Diable de Martorell.  El festival sempre ha optat per grups nacionals i internacionals, i aquest cop donarà cabuda a l’agrupació dels Països Baixos, amb què es podrà gaudir de música serena i sensual, però carregada d’energia i vitalisme. Amb cançons com Better, Days Go By o Wait, el desig de la banda és, tal com ells afirmen, “transmetre a la gent el veritable missatge de la música: amor, unitat i unió”.

El projecte musical va començar com un treball d’investigació d’Onno Smit i Paul Willemsen sobre la música d’estil gòspel. Van quedar tan bocabadats que van decidir fer la seva pròpia versió d’aquest estil musical, juntament amb l’estatunidenc Michelle David.

Michelle David & The True-Tones ha anat evolucionant del gòspel tradicional, a l’afro-funk, passant pel soul, el calypso i el gnawa marroquí. El seu polifacetisme musical i tot el que amb ell transmeten els ha portat a estar nominats als premis Edison, els premis Grammy dels Països Baixos.