El primer equip del CF Martorell inicia el curs amb una plantilla molt renovada

1847

El primer equip del Club de Futbol Martorell va començar ahir la pretemporada amb el primer entrenament del curs. La plantilla blanc-i-vermella ha sigut la primera de les martorellenques en començar la posada a punt en la seva tornada a la competició. El primer equip del CF Martorell militarà al grup 8 de Tercera Catalana i començarà la lliga regular a Castelldefels el proper 3 de setembre.

Albert Nualart és el nou entrenador del conjunt martorellenc i prové del CE Manresa, on hi ha estat les sis darreres temporades. Pel que fa a les noves cares, l’equip blanc-i-vermell ha viscut una autèntica renovació. Fins a 14 cares noves sumaran en el projecte de Nualart. Es tracta de Carles Pujol , Joan Pujol, Lluís Garcia, Adrià Aguilera, Manel Sánchez, Ibra Diop, Mauro Lenhardy, Max Maggath, Marc Orea, Nelson Verdun i David Valle, així com de Dani Gómez, del filial i Carlos Donado i José Antonio Balada, procedents del juvenil.

Respecte el curs anterior segueixen David Gimeno, Alberto Rodes, Marc Colell, Sergi Fernández, Abde, Jordi Marés, Xavi Marco, Guille Gámez i Albert Serrats, així com 9 jugadors del filial que estan a prova i que són Sergi Garcia, José María Salinas ‘Pepo’, Arnau Aguilar, Marcel Puerta, Marc Garcia, Víctor Vigueras, Erik Segovia, Adrián Arrébola i Víctor Marco.

Una agenda atapeïda

La plantilla martorellenca ja té definits els partits de preparació abans del debut en la lliga oficial. Aquest dissabte jugaran davant el Piera al Complex Esportiu Torrent de Llops (20.00h) en el primer amistós del curs. El 16 d’agost jugaran davant l’Atlètic Club Piferrer, el 19 d’agost al camp dle Tàrrega, el 20 d’agost contra la UD Trias, el 23 d’agost rebran l’Olímpic Can Fatjó i tancaran els partits de pretemporada davant el CP Sarrià el 26 d’agost.