El ‘Holi Festival’ tornarà per la Festa Major amb una explosió de color i amb música

2846
Holi Festival Martorell 2016
Holi Festival Martorell 2016

El Holi Festival serà l’activitat central de la Festa del Color de la Festa Major 2017, el dimarts 15 d’agost a les 18.00 hores, al carrer de Josep Vilar. Aquest festival té els seus orígens en el festival hindú de la primavera que té lloc a l’Índia, al Nepal i en altres comunitats d’origen indi al Carib i a l’Amèrica del Sud.

La celebració original consistia a llançar-se pols de colors brillants i aigua de colors els uns als altres com a símbol de benvinguda a la primavera. En els darrers anys, els Holi Festival s’han estès arreu del país com a festes per als més joves. La Festa Major de 2017 repetirà l’activitat, que l’any passat va debutar a Martorell i que és “una festa de música i de color”, com defineix el tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, Ricard Pardo.

Ricard Pardo, Tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

El Holi Festival s’emmarca dins la festa del color en el dia central de Festa Major, que inclou fins a 3 propostes diferents: la Festa Vermut al migdia, la Festa del Color a la tarda i la Festa Grossa, que començarà a la nit. Una oferta “molt variada” en el dia gros de la Festa Major.

Ricard Pardo, Tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

L’oferta del dia 15 d’agost se centra, sobretot, en “bellugar la gent amb propostes molt mogudes per a que tothom pugui cantar i ballar. A més del Holi Festival, Pardo recorda que al carrer de Josep Vilar hi haurà les actuacions de La Casa Azul, Dolo i els Dj’s Guille Milkyway i Enoxx.

Programació de la Festa Major de Martorell 2017