El primer equip del CF Martorell pateix per guanyar a domicili i dormirà líder una setmana més

1428
CF Martorell (Marta Gila Santafe)

Victòria treballada del primer equip del Club de Futbol Martorell, que va imposar-se al Sant Vicenç dels Horts (1-2) amb un gol d’Abde a les acaballes del partit. El conjunt d’Albert Nualart va trencar la ratxa de dues jornades sense puntuar a domicili i segueix al capdavant de la taula una setmana més, amb una renda de dos punts respecte el segon classificat, la Peña Unión Deportiva Málaga.

El local Da Rocha va fer l’1-0 al minut 14, però vuit minuts més tard Marcel Puerta va fer l’empat a 1 fent entrar una pilota des de dins l’àrea. En la represa, el partit va prendre un caire menys vistós, amb les passades llargues com a principals protagonistes. El porter local va retirar-se lesionat a 25 minuts per al final i va ser substituït per un jugador de camp. El porter Toni Domínguez va evitar el 2-1 a menys de 20 minuts per al xiulet final. Abde va fer l’1-2 al minut 78 i va sentenciar el partit. Tot i així, els vicentins van tenir dues ocasions per tornar a empatar, però Domínguez va tornar a evitar-ho. Amb aquests tres punts els blanc-i-vermells són més líders i guanyen a domicili després de dues jornades sense fer-ho.

Pugen fins la tercera plaça

El primer equip del Sala5 Martorell, de la seva banda, va imposar-se a La Sentiu (4-2) i puja fins la tercera posició a la taula. Els de Víctor González van avançar-se en el marcador a través d’Aaron Riera i dos gols de Guille López. Tot i el gol del lleidatà Gerard Hernández, Marc Areny va fer el quart abans del descans i va sentenciar el triomf.

En la segona meitat, Josep Maria Montserrat va fer el 4-2 per intentar inquietar la victòria martorellenca, però els vermells van aguantar el triomf que els fa pujar a la tercera plaça i avançar el Sant Sadurní, amb 29 punts.

En handbol, derrota del primer equip del Club Handbol Martorell contra l’Handbol Sant Miquel (20-30). Els de Christian Stahringer van arrossegar el primer desavantatge de set gols i no van ser capaços de capgirar el marcador. Els groc-i-negres segueixen setens a la taula, amb 14 punts.

Casanova, a l’estatal

Durant el cap de setmana, el Martorell Atlètic Club ha estat present en tres competicions diferents. En el cross de Ripollet, Jordi Bordalló va guanyar en la categoria sub14, Roger Garrido va imposar-se en la categoria sub10 i Anna Orozco va ser la campiona de sènior femení.

Lluís Casanova, de la seva banda, va aconseguir la marca mínima per al Campionat d’Espanya en la prova dels 400 metres llisos. Amb un temps de 49 segons i 96 centèsimes, el martorellenc serà al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Salamanca el cap de setmana del 10 i l’11 de febrer en categoria promesa.

En escacs, els tres conjunts del Club Escacs Martorell han disputat la segona jornada de la lliga catalana. L’equip A s’ha imposat 6’5-3’5 al Peón Doblado, la segona victòria de la lliga. L’equip B va perdre 7-1 davant el Vilafranca C i el CE Martorell C no va tenir opcions contra el Vilafranca B (7’5-0’5).