El Progrés s’avança a les rebaixes amb una ‘Shopping Night’ que creix en activitats i assistents

3180
Shopping Night
Shopping Night

Compres exclusives, sense aglomeracions, en un entorn idíl·lic, mentre es pren una copa, una tapa o una crep. És el combinat que ofereix amb èxit El Progrés a la Shopping Night, que aquest divendres ha arribat a la seva 5a edició. La proposta ha estat regada amb activitats de ball, música, màgia i humor.

Establiments de moda, complements, productes de regal, bellesa i restauració com Viu Sa, Dulce Emy, Petits Somriures, Espai Fest, Otaku Kai, Tea Pot, Emme Creacions, la Fundació Arc de Sant Martí, Vulèvulà i Tres Chic, han instal·lat la seva parada pop-up als jardins d’El Progrés.

Eva Pérez, col·laboradora en l’organització de l’esdeveniment i membre d’Emme Creacions, dedicada a la bijuteria i complements, assegura que “l’entorn és molt maco i ens ajuda a exposar els productes d’una altra manera. El lloc presta i ve més gent. Portem botigues d’altres llocs perquè la gent conegui més coses”.

Eva Pérez, Emme Creacions

Fa quatre mesos que Gerard Pérez va obrir la botiga de productes ecològics i de proximitat Viu Sa al carrer de Pep Ventura. Ofereix embotits, cava, vi i formatges quilòmetre zero. A la Shopping Night ha trobat una bona manera de donar-se a conèixer.

Gerard Pérez, Viu Sa

Ariadna Jiménez, d’Olesa de Montserrat, ven bosses i altres articles de pell sota la marca Vulèvulà. Dissenys que crea al garatge dels seus pares i que llançarà online pròximament. “La meva mare era marroquinera de tota la vida, va estar 40 anys fent bosses i complements, fins que es va jubilar. Jo segueixo la seva tradició des de fa uns cinc anys. Vaig de fira en fira, fent markets i pop-ups. Hi ha molta gent, no m’ho esperava. I de les vendes, no em puc queixar”.

Ariadna Jiménez, Vulèvulà

Otaku Kai, al carrer Abrera, és una botiga pionera en el món de l’anime i el manga a Martorell. Lara Garcia ven roba, tasses personalitzades, peluixos, videojocs i tota mena de marxandatge relacionat amb el còmic japonès. “Ens estem divertint i coneixent gent a la què li agrada aquest món, que és tota una cultura urbana”.

Lara Garcia, Otaku Kai

Al voltant de la pista d’El Progrés, s’hi han instal·lat diferents foodtracks o furgonetes de menjar on fer un mos. Els assistents també han gaudit d’espectacles de màgia i monòlegs, a càrrec de l’artista Sergi Polo, una masterclass de bachata, un espectacle de dansa del ventre de l’Acadèmia Asala de Martorell i l’animació de l’Escola Municipal de Música.