El Progrés us espera divendres a la ‘Festa Back’ amb la millor música dels 80’s i 90’s

805

Aquest divendres, 16 de febrer, arriba la ‘Festa Back 80’s i 90’s’ amb la millor música d’aquestes dues dècades daurades. Tindrà lloc, de 22.00 a 01.00h de la matinada, a la sala-teatre del Centre Cultural i Recreatiu El Progrés. Punxarà el discjòquei martorellenc Pablo Picón i el preu de l’entrada serà de 10 euros, amb una consumició inclosa.

La cita vol recordar els èxits que més van sonar a les pistes de ball dels 80’s i 90’s. Els qui van viure l’època podran corejar i coreografiar tots els hits, i els més joves gaudir de moltes cançons que han sobreviscut al pas del temps com a veritables himnes generacionals.

El mestre de cerimònies serà el discjòquei Pablo Picón, qui avançava que “és un plaer formar part d’aquesta nova iniciativa d’El Progrés, que de ben segur repetirem. Va ser tota una sorpresa molt emotiva quan m’ho van proposar perquè fa 20 anys, a la Fira de Primavera, es feia la ‘Festa Flower Power‘, ambientada en els 80’s. Una de les últimes es va fer precisament a El Progrés, un lloc idíl·lic. Em fa molta il·lusió tornar enrere, tornar a fer-ho, però no només amb el públic d’abans, sinó també amb el públic d’ara”.

Pablo Picón, discjòquei

Una festa diferent, única i increïble per passar una bona estona amb un ambient immillorable. Amb el servei de bar de l’entitat. Les entrades es poden comprar el mateix dia a la taquilla d’El Progrés o anticipada a la secretaria, cada tarda de 17.00 a 20.00h.