El restaurant martorellenc Les Vinyes aconsegueix 250 euros per a la investigació de l’esclerosi múltiple

1050

L’establiment martorellenc Les Vinyes ha recaptat 250 euros en la seva primera participació a la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. El negoci que dirigeix Antonio Adamuz hi ha pres part durant tot el mes de juliol acompanyant cinc restaurant del col·lectiu gastronòmic Sabors de l’Horta, del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Els sis establiments destinarien una part del que recaptessin amb n plat de la seva carta a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, per tal que segueixi investigant sobre els mètodes i tractaments per curar aquesta malaltia. En el cas de Les Vinyes, el plat d’arròs, un dels que té més èxit entre els clients, ha estat l’escollit per destinar un euro a la fundació. La iniciativa s’ha allargat durant tot el mes i, segons ha exposat el seu propietari, ha cridat la curiositat dels consumidors.

Antonio Adamuz confessa que l’experiència ha estat molt bona i tot i que mai abans ho havien fet, van acceptar el desafiament de recaptar fons en aquesta lluita. Això, diu, ha estat el primer pas, “estem molt contents d’aportar el nostre gra de sorra”.

Antonio Adamuz, propietari Les Vinyes

La difusió d’aquesta campanya s’ha fet dins i fora del restaurant i ha funcionat tant que els clients ja demanaven el plat solidari: “la gent s’interessava per la iniciativa i ens preguntava quin era el plat amb què col·laborar”.

Antonio Adamuz, propietari Les Vinyes

Amb aquesta primera participació han recaptat 250 euros que se sumaran als que han recollit els establiments del Baix Llobregat Unlugar (Castelldefels), Can Llates (Collbató), El Palau Vell (Sant Andreu de la Barca), Cal Sagristà (Sant Vicenç dels Horts) i Samaranch Park (Molins de Rei).