El ritme pop, electrònic i disco de La Casa Azul, plat fort de la programació musical del proper dimarts

1567

L’actuació de La Casa Azul esdevindrà plat fort de l’oferta musical present en la Festa Major 2017. La cita serà dimarts 15 d’agost, a l’escenari del carrer de Josep Vilar, a partir de les 23.30h. Aquest projecte musical és creat per Guille Milkyway i és un dels grans exponents del pop de casa nostra.

El popular cantant, compositor, dj i productor barceloní Guillem Vilella –més conegut pel nom artístic Guille Milkyway- és el creador d’aquest projecte musical anomenat La Casa Azul, que va començar a rodar l’any 1997 i que continua en actiu fins el moment present. La seva proposta musical és festiva, alegre, ballable, i podria considerar-se un indie pop o “un pop que juga amb alguns tocs de música electrònica i que també beu de la música disco dels anys 90 i de principis dels 2000”, segons defineix ell mateix.

De com qualificar el projecte de La Casa Azul, del que es trobaran els martorellencs que no es perdin la Festa Grossa, de la posterior actuació en solitari –punxant a les 02.30h al mateix espai- i de moltes coses més en respon Guille Milkyway a través de la següent entrevista concedida a Maria Cerezuela, redactora de Ràdio Martorell.