La Companyia La Tal oferirà dimarts al vespre el toc de teatre clown de carrer amb ‘The incredible box’

1453
Companyia La Tal
Companyia La Tal

Les arts escèniques al carrer també tindran el seu espai de lluiment durant la Festa Major de Martorell. Els encarregats de fer possible aquesta missió fins al carrer de Josep Vilar –dimarts 15 d’agost, a les 22.00h- seran els tres integrants de La Companyia La Tal. L’espectacle que oferiran porta per títol The incredible box.

Jordi Magdaleno, Enric Casso i Leandre Ribera composen La Tal, fundada pels dos primers l’any 1986 a Rubí, i que ha anat evolucionant al voltant del concepte dels espectacles còmics amb pallassos. D’entre els diversos muntatges que mantenen en l’actualitat, a Martorell portaran The incredible box. És d’estil clown, i el van estrenar l’any 2013 a Hannover (Alemanya). Des d’aleshores, han voltat per molts racons de la geografia europea i espanyola i ara tornen a casa per fer una mini-gira catalana, que inclou el pas i actuació per Martorell.

3 personatges “perdedors”, obsessionats en recuperar un espectacle que en el passat els havia resultat exitós, però que ara esdevé un desastre. Aquest és l’argument bàsic de la proposta. La Maria Cerezuela li pregunta moltes més coses a Jordi Magdaleno en l’entrevista de Ràdio Martorell.