El Rugby Club Martorell posa en marxa una agenda d’actes per celebrar 25 anys

483
Tornada Rugby Club Martorell
Tornada Rugby Club Martorell

El Rugby Club Martorell celebrarà els 25 anys de vida com a entitat a partir del 25 de febrer amb el concert Ruck & Roll, una actuació de rock a la Nau 2 de Ca n’Oliveres on tots els aficionats del rugbi i simpatitzants de l’entitat podran assistir. Aquest serà el tret de sortida d’un aniversari molt especial i en què l’entitat que presideix Toni Bolaño vol conjugar l’esport amb els actes més lúdics i culturals.

El club ha admès que celebrarà els 25 anys en un moment en què encara es troba recuperant-se de la pandèmia, quan va perdre jugadors i jugadores, però ho fa amb ganes de seguir creixent. La posada en marxa de l’escola, ara fa uns deu anys, els ha dut a comptar amb jugadors que han completat totes les edats i que finalment han fet el salt a la categoria sènior.

El president Toni Bolaño ha observat que a Martorell, el rugbi ha viscut una progressió en positiu, incorporant-hi l’escola, que els anima a seguir treballant. “Va ser a causa de l’empenta d’uns quants nois i vam incorporar l’entrada de les famílies, vam convéncer gent i va ser un creixement progressiu i suau”, ha explicat.

Toni Bolaño, president Rugby Club Martorell

“Tenim molts actes preparats i el més immiment és el concert del 25 de febrer, estem molt il·lusionats perquè és un primer tret de sortida. Hem trobat la combinació perfecta entre la música i el rugby”. L’entrada serà gratuïta però l’aforament serà limitat i s’hi podran gaudir de versions de grups com AC/DC, Judas Priest i altres tributs.

Toni Bolaño, president Rugby Club Martorell

Pel que fa a la resta d’agenda dels actes, Bolaño ha parlat d’un torneig de base, una exposició fotogràfica i la possibilitat de ser la seu d’alguna comopetició de rang nacional, unes activitats que es concretaran aviat.