Teatre visual i projeccions es combinaran diumenge a ‘Sota sola’, nou espectacle infantil de La Xarxa

381

Segona proposta trimestral de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell. Aquest diumenge, 5 de febrer, a Ca n’Oliveres, la companyia Ka Teatre porta a escena Sota sola. La cita és a les dotze del migdia. Per a accedir-hi seran vàlids els abonaments del primer trimestre, i els alumnes de primer de Primària de Martorell hi podran accedir de franc.

La companyia anoienca Ka Teatre arriba a Martorell amb el seu segon espectacle. Les integrants de la formació, Maria Berenguer i Montse Pelfort, segueixen jugant i investigant amb el teatre visual i d’objectes, projeccions, música i titella. Seguint la línia del seu anterior muntatge –Kàtia– es juga i s’investiga per tal de consolidar un propi llenguatge, on es combinen el teatre visual i d’objectes amb projeccions i música en directe amb un codi senzill on tot està a la vista de l’espectador.

Un espectacle “de sala de format mitjà, sense paraules i per a tots els públics”, apunta la responsable de comunicació de La Xarxa Martorell, Cristina Ramírez.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

El protagonista de la història viu i treballa sota terra. S’ha creat un món on gaudeix del seu ofici de sabater i és feliç amb les petites coses del dia a dia. La seva manera especial d’arreglar les sabates generarà un canvi en les persones que les porten. I la seva passió i dedicació provocarà una transformació del món on vivim.

“Amb aquest espectacle donarem importància a les petites coses del dia a dia, parar respirar mirar-nos als ulls i escoltar-nos”, afirma Ramírez, qui també recorda que les entrades per veure’l es poden obtenir al web entrades.martorell.cat. A més, té vigència l’abonament trimestral per a qui l’hagi adquirit.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

Com diu Ramírez, els alumnes de primer de primària de totes les escoles de Martorell poden accedir de franc a veure aquest espectacle junt amb un acompanyant adult. Per a fer-ho, és imprescindible que abans hagin omplert el formulari que trobaran en aquest enllaç del web laxarxamartorell.cat.