El rugby femení base demostra múscul a Martorell i reuneix més de 100 jugadores

1156
Trobada rugby femení
Trobada rugby femení

El Complex Esportiu Torrent de Llops ha acollit aquest matí la trobada de rugby femení de categories base corresponent al mes de desembre. La cita, que la promou la Federació Catalana de Rugby, ha reunit més de 100 jugadores de categories sub14, sub16 i sub18 que una vegada al mes juguen, només contra jugadores noies.

Els equips catalans són mixtes i aquestes trobades són la manera per tal que les jugadores puguin enfrontar-se en equips íntegrament femenins. El Rugby Club Martorell ha aportat 10 jugadores de les tres categories i ha posat a disposició de la Federació Catalana de Rugby les instal·lacions i membres del club per dur a terme la trobada.

Equips barrejats i partits de rugby seven

En la jornada d’aquest matí, s’han creat nou equips amb jugadores de tots els clubs participants per disputar partits de 10 minuts de la modalitat de rugby seven. La jornada pretén establir llaços de coneixença entre les jugadores i aquests tipus de partits ajuda a aconseguir-ho. A més, s’han treballat aspectes tècnics en els camps 3 i 4 i s’ha acabat amb un partit de rugby 15, la modalitat estrella, amb les jugadores més grans de la trobada.

Els clubs participants han estat el GEIEG, el Rugby Club Sant Cugat, la Santboiana, l’Spartans de Granollers, el Club Rugby de Cervelló, el BUC, el CEU, el Carboners de Terrassa i els Gòtics de Barcelona. A banda dels tècnics de cada club, la Federació Catalana de Rugby permet que aquelles entrenadores que s’estan formant per tenir la titulació d’entrenadores dirigeixin les sessions. Ho explica la memebre del Rugby Club Martorell, Núria Muelas.

Núria MUelas, membre RC Martorell

Muelas explica que el fet de barrejar les jugadores ajuda a que puguin créixer amb altres rivals i companyes i les fa aprendre amb altres mètodes de treball.

Núria Muelas, membre RC Martorell

El rugby és jun esport que compta amb el tercer temps, una estona en què els dos equips que s’han enfrontat al terreny de joc desprtés comparteixin un refrigeri quan ja han acabat el partit. La trobada de Martorell no ha estat una excepció i ha clos amb el tercer temps a gran escala i amb les participants posant punt i final a la jornada.