El Sagrat Cor ven gorres quirúrgiques solidàries amb els infants del Togo

181

Usuàries del taller de costura del servei de Teràpia Ocupacional de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell elaboren, des del mes de gener, gorres quirúrgiques. La venda d’aquests articles té un fi solidari: oferir atenció integral a infants que pateixen desnutrició a l’Hospital Infantil Yendube al Togo (Àfrica).

Aquestes gorres es fabriquen de manera artesanal i presenten trets característics, com botons per fixar les gomes de les mascaretes i alliberar la tensió que reben les orelles, goma elàstica per permetre la col·locació i retirada de manera ràpida, i un folre intern situat al capdavant, que serveix per mitigar la pressió que genera l’ús de la pantalla i que absorbeix la suor.

Els models són molt diversos (llisos, estampats, de llicències com Mickey Mouse, Els Venjadors, superherois, Mafalda…) i es renoven setmanalment. Cada gorra, que es pot adquirir a la centraleta de l’Hospital, té un preu simbòlic de 5 euros la unitat. El 24 de març es va realitzar la donació de 450 euros a la Fundació Benito Menni, destinada a aquest projecte al Togo.

Aquesta acció del Grup de Solidaritat de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell seguirà vigent mentre hi hagi demanda del producte.