El Sala 5 cau de forma contundent a Saragossa, però continua a 7 punts del play-off

352

Després de set jornades seguides puntuant, el Sala 5 Martorell, que el dissabte es va desplaçar fins a Saragossa, va perdre de forma contundent a la pista del líder de Segona Divisió: el WANAPIX Sala 10 Zaragoza (6-0). Els locals van sortir amb un ritme molt alt des del principi i els martorellencs, que no van donar la seva millor versió, no van tenir opcions en cap moment. Després d’aquesta dura derrota els vermells continuaran a la sisena posició de la taula, a només sis punts de la Unión África Ceutí, que és l’equip que delimita la zona del play-off d’ascens.

El tècnic del Sala 5, Adri Sánchez, explica que els va costar molt adaptar-se al ritme de joc tan alt que va proposar el Sala 10: “Ens guanyaven tots els duels, ens costava molt sortir de la nostra pista i els primers 10 minuts ens van atropellar. A la segona part ells, amb el 3-0 a favor, es van relaxar una mica i el partit va estar molt més igualat. Nosaltres vam jugar millor i vam tenir ocasions per generar algun gol, però ells estaven molt còmodes. Ens vam posar a jugar de cinc molts minuts, per desgastar-los, però ens van acabar sentenciant”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

El primer equip masculí del CF Martorell va guanyar 2-4 al camp del cuer, el CP Sarrià, i va sumar així la seva tercera victòria consecutiva. Els martorellencs, que tornaven a la competició en bona dinàmica, van obrir la llauna molt aviat i en el minut 18 de partit ja dominaven amb comoditat el marcador (0-3). A la segona meitat, els blanc-i-vermells van fer el quart i als últims minuts es van relaxar i van encaixar dos gols. Tot i això, els de Jordi Muñoz van sumar els tres punts en la jornada prèvia a la visita del líder, el Vilanova i la Geltrú.

L’entrenador del CF Martorell, Jordi Muñoz, assegura que “a la primera part vam ser els clars dominadors del joc i a la segona meitat vam donar entrada als menys habituals, per fer-los entrar en dinàmica. Ens vam relaxar una mica, producte el resultat, però continuem en una bona línia de treball i resultats. Ara, que venen dues jornades complicades, es veurà on està l’equip realment”.

Jordi Muñoz, entrenador masculí CF Martorell

En clau femenina, el primer equip blanc-i-vermell va guanyar per la mínima (4-3) al quart classificat, el Levante Las Planas C, i es va retrobar amb la victòria al Torrent de Llops. Les martorellenques van fer un gran inici de partit i al minut 19 ja guanyaven 3-0. A l’inici de la segona part, les visitants van aconseguir l’empat i el CF Martorell es va quedar amb una jugadora menys, després de l’expulsió de Jasmina Alarcón. Les d’Ivan Lorca van treure caràcter i al minut 81 van aconseguir el gol que els hi va donar tres punts molt importants.

El dissabte el sènior masculí del Club Handbol Martorell va tornar a la competició amb derrota. Els groc-i-negres van caure 27-24 a la complicada pista de l’Handbol Molins i han perdut així totes les opcions de lluitar per un possible ascens. Després d’aquest resultat, els de Christian Stahringer continuen a la cinquena posició de la taula, amb un total de 27 punts.

Ahir diumenge el primer equip del Club Bàsquet Martorell, que disputava l’últim partit de la temporada com a local, va perdre 69-88 contra el CB Andratx. Amb aquest resultat, els de Toni Mesa han sumat la 21a derrota de la temporada i, quan resta una jornada pel final de la fase regular, ocupen l’última posició del Grup C-A de Lliga EBA.

I el Juvenil Femení de la Unió Futbol Sala Martorell, que venia de classificar-se pels quarts de final de la Copa Catalunya, el dissabte va caure de forma contundent a la pista del segon classificat: el Futsal Mataró (6-1). En un partit molt competit, les martorellenques van tenir moltes ocasions i van estar a punt d’empatar el partit abans d’arribar al descans. A la segona part, les locals es van fer fortes a casa seva i van poder decantar el marcador a favor seu.

El tècnic de les vermelles, Quim Peña, afirma que “vam arribar al descans amb la sensació que podrien puntuar a un camp difícil, però les rivals van poder treure els tres punts. Continuem amb opcions i estem, de moment, fora de la zona de descens. Tocará lluitar per aquest objectiu”.

Quim Peña, entrenador juvenil femení UFSM

Tot i la derrota a Mataró, el Juvenil Femení de la Unió Futbol Sala Martorell, quan falten cinc jornades pel final de temporada, ocupa l’onzena posició de la taula, amb un total de 14 punts.