El Sala 5 comença la pretemporada amb molta il·lusió

679

El Sala 5 comença avui la pretemporada amb el primer entrenament d’Adri Sánchez. Els martorellencs enceten el curs amb molts canvis a la plantilla i amb una preparació farcida de partits. Arrancaran contra el Futsal Mataró el dia 19 abans del duel de gran importància del dia 25: la Copa Catalunya. Posteriorment, s’enfrontaran al Barça Atlètic el dia 2 de setembre i caldrà apuntar-se el dia 9: serà la presentació contra l’Itria, conjunt italià. El darrer duel de la preparació serà el 16 de setembre contra el Sala 10 Zaragoza.

Sánchez, el nou tècnic, assegurava que “som un bloc nou i això provoca coses molt positives i també coses en les quals haurem de tenir més tranquil·litat. Una de les coses més positives és que és un grup molt jove amb una predisposició molt bona. Crec que estan en un punt en el qual volen millorar, volen demostrar i tenen la capacitat de fer-ho. Comencem la pretemporada molt il·lusionats, amb moltes ganes”.

Adri Sánchez, tècnic del SALA 5

Primer objectiu: la salvació

Després d’una passada temporada complicada amb la salvació però amb uns registres baixos, Sánchez creu que “el primer objectiu és salvar-se i després hem de veure quantes jornades ens costa assolir aquest repte. A partir d’aquí, mirarem si podem aspirar a més o no. Això ho determinarà el temps, parlar abans d’hora no ens serviria de res. Hem d’anar entrenant a poc a poc, pas a pas, i el temps dirà”.

Adri Sánchez, entrenador del Sala 5

Jugaran la Copa Catalunya a Martorell

El dia 25, a les 18:30, l’equip jugarà les semifinals de la Copa Catalunya contra Industrias Santa Coloma. La Final Four es jugarà un any més a la localitat. A l’altre matx juguen Cerdanyola del Vallès i FC Barcelona.