El Sala 5 es deixa remuntar un 0-3 i empata a El Ejido

615

El Sala 5 Martorell tenia l’oportunitat dissabte de sumar tres punts a una pista complicada, però no va saber aprofitar un avantatge de tres gols a favor. Els martorellencs van empatar 3-3 al pavelló d’El Ejido, un conjunt que també venia de caure eliminat a la quarta ronda de la Copa del Rei.

L’equip d’Adri Sánchez guanyava 0-3, però no va ser capaç d’aguantar la diferència en el marcador i els almeriencs van aconseguir l’empat quan faltava un minut per acabar el partit. Aquest repartiment de punts deixa als vermells a la setena posició de la taula, amb un total de 17 punts.

El primer equip masculí del CF Martorell tenia un partit complicat aquest diumenge. Els de Javi Gómez rebien al Torrent de Llops l’Atlètic Sant Just, el quart classificat. Als martorellencs els va costar entrar en el partit, arran de la pressió dels santjustencs, i la primera meitat va acabar sense gols.

Però a la represa el guió va canviar: els blanc-i-vermells es van bolcar a l’atac i els visitants ho van aprofitar per avançar-se al marcador quan faltaven 20 minuts pel final.
El conjunt martorellenc, que va generar diverses ocasions de gol per fer l’empat, va aconseguir igualar el resultat (1-1) gràcies a un penal al minut 89, transformat per Alfredo David Trejo. Amb aquest punt el CF Martorell continua imbatut com a local i es manté a la part alta de la taula.

El tècnic Javi Gómez es mostrava desil·lusionat perquè volien seguir amb la ratxa de victòries al Torrent de Llops, però valorava molt positivament la reacció del seu equip: “Si el partit arriba a durar 5 minuts més, potser, ens emportem la victòria. Però crec que el partit va ser molt intens i l’empat just, entre dos equips que van sortir a guanyar el partit”.

Javi Gómez, entrenador CF Martorell

El primer equip femení del CF Martorell es va retrobar amb la victòria després de caure al seu camp l’anterior jornada. Les d’Iván Lorca es van tornar a fer fortes com a visitants i van guanyar 0-2 a un rival directe en la lluita per les posicions capdavanteres de la taula.
Les martorellenques van obrir el marcador al minut 28 de la primera part, amb un gol de Marta Valeriano. I al cap de tres minuts de començar la segona meitat, van sentenciar el partit fent el 0-2 definitiu. Gràcies a aquesta victòria blan-i-vermelles s’han situat a tres punts del líder.

El Club de Bàsquet Martorell dissabte tenia un desplaçament complicat a la pista del tercer classificat, el CB Valls. El conjunt entrenat per Toni Mesa, que a les darreres jornades estava competint millor, va aconseguir sumar la segona victòria de la temporada (65-75). Els blaus continuen a la dotzena posició del Grup C-A de Lliga EBA, però amb una victòria més que els seus rivals directes.

I el sènior masculí del CH Martorell també es va retrobar amb la victòria aquest cap de setmana. Els de Christian Stahringer van superar per 21-33 al Sant Just-Espanyol, un equip que encara no sap el que és guanyar aquesta temporada. Els groc-i-negres sumen sis victòries a la lliga i es troben a només tres punts del líder, el Sant Quirze.

El sènior femení, per la seva part, no va poder treure un resultat positiu d’un duel clau davant el Sant Esteve de Palautordera. El conjunt dirigit per Jordi Florenza, que és cuer de la seva lliga, tenia l’oportunitat de guanyar un rival directe i sortir de l’última posició de la taula. Les martorellenques guanyaven de tres gols a la mitja part (14-11), però les visitants van capgirar el resultat a la segona meitat i es van emportar un partit molt disputat (28-29). Aquesta és l’onzena derrota de les groc-i-negres aquesta temporada.