El Sala 5 goleja al Barça Atlètic i el CF Martorell finalitza en tercera posició un torneig a Almeda

536

Sala 5 i CF Martorell van finalitzar el cap de setmana amb sensacions diferents. Els primers van aconseguir superar amb un molt bon nivell al filial del FC Barcelona per 3-0 i els segons van finalitzar tercers al triangular d’Almeda, tot i guanyar el primer compromís a la UE Santa Coloma per 1-0.

Els d’Adri Sánchez rebien al Barça Atlètic, un rival que també jugarà a la Segona Divisió la temporada vinent. L’objectiu era mantenir les sensacions positives de la pretemporada. I així va ser gràcies als gols d’Arnau Graell, Jon i Ibai. “El partit va començar amb un ritme molt alt. Ens vam col·locar ràpidament amb un 2-0 i a partir d’allà el Barça va atacar buscant passades entre línies i generant perill. Nosaltres encara estem arreglant coses defensives, a poc a poc anem fent. Vam tenir molta iniciativa ofensiva i defensivament. La fatiga, això sí, ens va passar factura perquè a l’escalfament vam perdre un jugador”, assegurava l’entrenador local.

Adri Sánchez, entrenador del Sala 5

D’altra banda, Sánchez valorava positivament la preparació de la seva plantilla: “Estem molt contents de com estem evolucionant, ens apropem a l’inici de lliga i cada cop estem més acoblats tot i ser un equip nou. Estem fent estratègia ofensiva, defensiva, com tirar les transicions i en això estem contents”.

Adri Sánchez, entrenador del Sala 5

El CF Martorell finalitza en tercera posició el triangular d’Almeda

El CF Martorell, per la seva part, va començar molt bé el triangular d’Almeda guanyant al futur campió, la UE Santa Coloma, però no va poder amb els amfitrions unes hores més tard (2-0). Del torneig Javi Gómez assegurava que els d’Andorra “són un equip molt més  rodat. Ells ens van dominar, però no ens van crear ocasions. No va ser un gran partit, però vam saber patir i no sempre has de controlar el joc. Pots dominar estant ben col·locat i treballant. Vam estar a l’altura contra un equip que tenia més setmanes d’entrenament. El segon partit vam barrejar l’equip una mica més amb jugadors de prova”.

Javi Gómez, entrenador del CF Martorell

En aquest segon duel, els martorellencs sabien que si guanyaven serien campions. Tot i això, la intensitat del rival va provocar que els de Gómez acabessin sense emportar-se el trofeu a casa.