El Sala 5 Martorell ja treballa en la pretemporada 2020-21

847
L'entrenador del Sala 5 Martorell, Víctor González

El primer equip del Sala 5 Martorell va engegar la maquinària el passat dijous al Pavelló Esportiu Municipal. L’equip de Víctor González va iniciar una pretemporada que finalitzarà, a priori, el 26 de setembre amb l’estrena del nou curs a Segona B. Els martorellencs, que acumulen dues sessions d’entrenament, continuaran posant-se a to durant les properes setmanes.

Els de Víctor González han programat sis amistosos per arribar en les millors condicions possibles a l’inici de lliga. El pròxim dissabte 29 d’agost, els vermells s’enfrontaran a l’Escola Pia a casa en el primer duel amistós (20.00h). Durant el mes de setembre, l’equip martorellenc disputarà partits contra el Molins (el dia 5); Lleida (dia 6); Club Natació Sabadell (dia 12); Cerdanyola (dia 19) i Sant Joan de Vilassar (dia 20).

“Es notava que l’equip portava temps sense treballar a nivell de pilota, però vam poder començar a fer coses tàctiques, a partir d’un treball aeròbic, més de força”, explica l’entrenador del Sala 5, Víctor González, sobre les primeres sessions, que ressalta que van ser “positives”.

Víctor González, entrenador del Sala 5 Martorell

González diu que “cal estar preparats per competir” tot i la incertesa de la situació actual. El tècnic assegura que “ho gestionarem amb naturalitat, i intentarem fer-ho el millor possible en cada sessió i anar treballant”.

Víctor González, entrenador del Sala 5 Martorell

El Sala 5 Martorell es troba a l’espera de conèixer rivals i calendari per la propera temporada. Fins al moment, la Federació no ha oficialitzat quins equips s’enfrontaran al conjunt martorellenc durant el curs 2020-21. Malgrat tot, l’entitat vermella coneix el format de competició de la nova campanya. Els grups de Segona Divisió B seran de 20 equips i es dividiran en 2 subgrups de 10 conjunts cadascun. En funció de la classificació a l’acabar la primera fase, el Sala 5 accedirà a la fase d’ascens o a la fase de permanència.