El Sala5 remunta i guanya un rival directe per allunyar-se de la zona baixa

906

El primer equip del Sala5 Martorell va imposar-se a la pista d’El Valle per 3 a 5 i ha aconseguit trencar la ratxa de quatre derrotes consecutives que acumulava en la lliga de Segona Divisió. Els martorellencs van guanyar el conjunt madrileny protagonitzant una remuntada, i va tornar a demostrar gol implicant molts dels jugadors de la plantilla.

Després de l’empat a 1 al descans, els madrilenys van posar-se amb el 3 a 1, un resultat que va fer reaccionar els vermells, que van demostrar que no havien viatjat amb les mans buides a Madrid. En aquest segon temps, van capgirar el resultat per acabar sentenciant la victòria. Els gols d’Oussama u Pau Albacete per partida doble i de Dani Castro i Eric Panés van ser claus per arrodonir una victòria balsàmica.

L’entrenador del Sala 5, Víctor González, va reconèixer que l’equip “va ser fort a nivell anímic” i que van capgirar “un partit que se’ns havia posat molt difícil”.

Víctor González, entrenador Sala 5 Martorell

Els tres punts allunyen els martorellencs a sis del descens. Dissabte vinent, rebran al Pavelló a un Gran Canaria que encara no ha puntuat i contra qui volen fer bona la victòria de dissabte a Madrid.

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre contra el Bàsquet Mallorca per 76 a 93 i no aconsegueix trencar la mala ratxa de resultats, que ara els fa encadenar sis derrotes.

Els visitants van començar molt forts, avisant amb molta efectivitat, i van establir el 16 a 31 al final del primer període. A l’inici del segon quart, els de Jordi Pi van intentar escurçar diferències des del darrere, però no van ser capaços. La feblesa en atac i la permissivitat en defensa van fer que els balears estiressin fins a 24 la renda al descans.

La reacció local va arribar en la represa, reduïnt el desavantatge a 12 punts gràcies al bon paper en defensa. Els visitants mostraven manca clara d’idees en atac i els de Jordi Pi passaven pel seu moment més dolç. El tercer quart va acabar 54 a 71.

En els últims 10 minuts, els mallorquins van explotar els seus punts forts, com el joc interior, i van assegurar un triomf que els fa encara més líders. Segons Jordi Pi, poden estar “contents del resultat” tenint en compte el rival a qui s’enfrontaven.

Jordi Pi, entrenador del CB Martorell

Els blaus han caigut a la cua de la taula. Una ratxa de resultats “que hem de revertir molt aviat”, segons explica el tècnic blau. La propera setmana visitaran el Moncayo Zaragoza.

Derrota del primer equip masculí del CF Martorell al camp del Santboià per 3 a 2. Els de Javi Cuesta van arribar a empatar en dues ocasions l’avantatge d’un rival en playoff d’ascens a la Superlliga, però van acabar cedint i encadenen 3 jornades sense guanyar.

Els locals van avançar-se molt aviat a l’electrònic per mitjà d’un gol d’Iker Oltra (8′), que va arribar des de la segona línia. Tot i la diana en contra, els blanc-i-vermells no van rendir-se i van seguir generant molt perill en atac. Eric Iglesias va ser objecte d’un possible penal molt reclamat des de la banqueta martorellenca, però que l’àrbitre Alonso Martínez no va considerar. Poc després (42′) empatava aprofitant una passada de Toni Domínguez.

Els locals van repetir el guió en la represa, per mitjà de Saliou en la sortida d’un servei de cantonada (53′), i Iglesias va tornar a ensenyar la seva capacitat ofensiva amb el 2 a 2, tan sols 8 minuts després. Tot i la igualtat, Robert Ferrer va inventar-se un xut llunyà pràcticament imparable i va establir el 3 a 2 definitiu. Només quedaven 3 minuts pel final. Aquesta derrota deixa els de Javi Cuesta vuitens, amb 11 punts.

El tècnic Javi Cuesta va lloar la feina del seu equip i va subratllar les errades arbitrals.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

En clau femenina, el primer equip del CF Martorell va caure a casa dissabte contra el FC Sant Cugat per 0 a 2 i encadena 9 jornades sense guanyar.

En handbol, dues derrotes per als primers equips del Club Handbol Martorell. El femení va caure per 20 a 35 contra el líder, l’Handbol Ribes, en un partit on les visitants van fer la feina al primer temps per sentenciar la victòria. En el cas del masculí, van tenir més opcions, sobretot al primer temps, contra l’Handbol Valldoreix per 31 a 37. El pas pels vestidors va provar als visitants, que van estirar la seva renda i no van donar opcions als groc-i-negres d’endur-se la victòria.