El Sala 5 ven molt cara l’eliminació a la Copa davant el Manzanares de Primera Divisió

554
Partit de copa Sala 5-Manzanares (Foto: Sala 5 Martorell)

El Sala 5 Martorell va caure derrotat ahir per 1-2 en els setzens de final de la Copa del Rei, davant el Quesos El Hidalgo Manzanares. Els vermells van plantar cara a tot un Primera Divisió, que és tercer a la lliga regular. Més de 300 persones van acudir al Pavelló Esportiu Municipal per presenciar el duel.

L’equip martorellenc s’ha acomiadat del torneig del KO després de plantar cara de valent a un adversari que arribava a la cita amb un ritme pletòric a la lliga. Cal no oblidar que els manxecs, en aquests moments, ostenten la tercera posició de la taula de la Primera Divisió del futbol sala estatal amb 25 punts, a només 6 del líder FC Barcelona i amb un partit menys disputat.

“Va ser un partit bastant igualat, on el nostre porter no va haver de fer gaires més aturades que el seu. Vam saber defensar bé les trasicions del Manzanares, vam defensar molt bé i vam intentar igualar sempre que ells intentaven encarar-nos”, destacava el tècnic martorellenc, Adri Sánchez.

Adri Sánchez, entrenador del Sala 5 Martorell

La primera meitat va finalitzar amb avantatge mínim per a l’equip de superior categoria. El tanca brasiler Pedro Augusto Feitosa feia el 0-1 als 12 minuts, a la sortida d’un córner. Una acció que, com explica Sánchez, va tenir un cert punt d’infortuni per a la porteria defensada per Tole.

A la represa, Emilio doblava la diferència amb el 0-2 als 8 minuts, però el Sala 5 no va abaixar els braços. A manca de 4 minuts per al final, com explica el tècnic, es van posar a jugar de 5. L’assumir risc va tenir els seus fruits i Jon Joseba marcava l’1-2 a manca d’un minut i mig per a l’acabament. Una pilota al pal podria haver valgut el passaport per a la pròrroga en els instants finals.

L’equip d’Adri Sánchez farà un ràpid canvi de xip per centrar-se de ple en la competició de lliga. Els martorellencs visiten dissabte l’Inagroup El Ejido (18.00h) en partit de la jornada 10. Els almeriencs són desens a la taula de la Segona Divisió amb 13 punts, mentre el Sala 5 ocupa la setena plaça fregant el playoff amb 16 punts.