El Sala5 Martorell guanya a Tres Cantos i resoldrà l’ascens a Segona a casa

976
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell va imposar-se a l’Unión Tres Cantos (3-5) en l’anada de l’última eliminatòria del playoff d’ascens a Segona Divisió. Aquest partit va tenir lloc a la ciutat madrilenya dissabte i va suposar guanyar l’anada d’una eliminatòria que no va començar de cara per als vermells. La tornada, al Pavelló Esportiu Municipal, serà dissabte 18 de juny i decidirà un dels tres enfrontaments d’aquesta ronda definitiva.

El conjunt d’Héctor Bambino va estrenar el marcador amb dues dianes en menys de deu minuts. Primer va ser Pablo Perea, qui va creuar un xut que Sergio Arriero no va arribar a blocar. Tot i així, el porter martorellenc va salvar en fins a dues ocasions el segon. Minuts més tard, va arribar la segona diana en un còrner on Jaime Rosendo va assistir Lucas perquè posés el 2 a 0 al marcador i deixés el partit en un escenari advers per als martorellencs.

Reaccionen a temps

La resposta, però, no es va fer esperar. Joan Rusinés va ajustar el desavantatge amb una vaselina de llibre i va posar molts problemes a la defensa local els minuts posteriors. El gol de l’empat va arribar a través del mateix Rusi, que va assistir Ramón Sánchez després de recuperar la pilota en defensa. I Marc Mármol va culminar la remuntada aprofitant una passada guanyadora de Pável Pérez. Faltava encara la segona meitat del primer temps i els martorellencs van tenir temps per obrir forat, gràcies a una diana de Pável en una jugada trenada per Oussama i Mármol, a nou minuts per al final.

Els madrilenys van ajustar el marcador amb un contraatac que va culminar Pablo Fernández i van tancar el primer temps amb el 3 a 4 a l’electrònic. En la represa, els locals van mostrar és perill, tot i que no van tenir l’encert que desitjaven com per escurçar diferències. Ràpidament, el partit va igualar-se, pel que fa a creació de perill, i Oussama Chefrau va encarregar-se de transformar el 3 a 5 i signar la millor jugada del partit.

Aquest gol va permetre als martorellencs encarar el desenllaç del partit amb calma i dominant un partit que va acabar de cara per a ells. L’entrenador Víctor González va valorar la capacitatd e l’equip de capgirar el marcador i que van conviure bé amb l’ambient que es va respirar al Pabellón de la Luz: “volíem sortir guanyar d’aquí i fer-ho amb dos gols està bé, hem crescut i l’eliminatòria és més a prop”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

De la seva banda, el tècnic madrileny Héctor Bambino va confessar que van patir perquè es van desordenar i va mostrar intactes les possibilitats de l’equip de guanyar la tornada. “Seguim vius, no volíem desordenar-nos, però n’hem après i no volem tornar a cometre el mateix error”, va dir.

Héctor Bambino, entrenador Unión Tres Cantos

El partit de tornada serà dissabte (19.30h) i el club ja ha posat a la venda les entrades, a un preu de 3€, que podran adquirir-se durant tota la setmana.