El Sala5 jugarà la ‘final four’ de Copa Catalunya en guanyar el Covisa Manresa

591

Setmana fantàstica pel Sala5 Martorell. El quadre de Víctor González, en qüestió de quatre dies, ha aconseguit segellar la permanència a la Segona Divisió i classificar-se a la final four de la Copa Catalunya. El premi aquest dimarts passat, si els martorellencs aconseguien el triomf, era jugar les semifinals contra el Industries Santa Coloma, un gegant del futbol sala català que està a l’11a posició de la Divisió d’honor, màxima categoria estatal.

El Covisa Manresa, un conjunt que somia amb l’ascens a Segona Divisió, no anava a posar-ho fàcil. Els manresans, molt lluitadors, van refer-se a les mil meravelles després del gol inicial d’Ibai empatant només en 6 minuts. Fouad, molt encertat un dia més, va posar l’1-2 però Xavi Cols i Abdel van capgirar l’electrònic.

Tocava apel·lar a l’heroïcitat a Manresa. Panés i Fouad, en qüestió d’un sol minut, van anotar dos gols claus a les acaballes del partit. Els locals, amb la necessitat de marcar un gol per igualar el duel, van col·locar un porter jugador. La tasca pels de González no era senzilla: defensar-se i esperar un error per confirmar la victòria. I així va ser, Pavel, en els últims instants, va confirmar el triomf pels visitants. Els martorellencs després d’acabar la lliga, tindran la recompensa de jugar la Copa Catalunya al setembre.