L’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) obre durant tot el mes de maig el període de preinscripció per al curs 2023-24. Els interessats poden sol·licitar plaça omplint aquest formulari que trobaran a la pàgina web del centre. Un cop omplert, l’escola es posarà en contacte amb ells durant el mes de juny per confirmar la plaça i resoldre els dubtes que puguin sorgir.

Els instruments que es poden aprendre a l’escola en qualsevol dels diferents nivells d’ensenyaments que ofereixen són: baix elèctric, bateria, cant modern, clarinet, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano clàssic, piano modern, saxòfon, trombó, trompeta, violí i violoncel. Per consultar els itineraris teniu un Infograma que us mostra l’estructura de l’escola.

“El centre ofereix ensenyament musical per a tots els nivells, des de música per a nadons (de 9 a 36 mesos d’edat -la preinscripció en aquest cas s’obrirà al juny o juliol-); sensibilització (de 3 a 7 anys); ensenyament bàsic (de 8 a 13 anys); aprofundiment; nivell avançat o d’expertesa; música per a adults o programa lliure, un ampli ventall de possibilitats per satisfer qualsevol demanda”, remarca la directora de l’Escola de Música, Carme Valero.

Carme Valero, directora EMM

“El curs 2024-25 volem que els nens i nenes comencin a aprendre els instruments des dels 7 anys i no des dels 8 com fem ara. Per això, aquest curs 2023-24, els que tenen 6 i 7 anys ja començaran amb la roda d’instrument. Una manera d’ajudar-los a escollir l’instrument que volen fer”, apunta Valero com a novetat.

Carme Valero, directora EMM

Valero també recorda que “l’alumne, si té cert nivell, pot incorporar-se a qualsevol dels conjunts instrumentals de l’escola: l’Orquestra, la Banda Municipal de Música, el Combo, la Big Band o el Cor Adult. També hi ha l’opció d’apuntar-se directament a als grups, sempre que tinguin certa formació i nivell”.

Carme Valero, directora EMM

La directora detalla que “acabem el curs amb més de 300 alumnes. Estem molt contents perquè ha estat un curs molt productiu i amb una normalitat total. Hem fet moltes activitats a Martorell i encara ens queda la Festa de la Música, del 16 al 21 de juny, on el dia 20 a El Progrés farem una actuació central inspirada en la Festa Major amb tots els grups”.

Carme Valero, directora EMM

L’alumnat que ja forma part del centre, rebrà la proposta a través del GWIDO, per això es important que tingueu les credencials d’accés operatives. En el cas que les hagueu perdut, oblidat o tingueu qualsevol dubte o problemàtica, podeu escriure un correu electrònic a escolademusica@martorell.cat.