El Sala5 Martorell desplega la seva millor versió ofensiva per encetar la segona volta a casa

934

El primer equip del Sala5 Martorell va golejar el FS Torredembarra dissabte (6-1) i es manté segon, amb set victòries consecutives i a només un punt de la primera plaça en la primera jornada de la segona volta.

Amb el 6 a 1 que va forjar a la segona meitat, el conjunt de Víctor González no va donar opció a un FS Torredembarra que va endurir el partit sobretot en el segon temps. La duresa dels visitants no els va portar a sumar més gols. Només van batre Hector Pérez, el porter de la primera meitat, en una ocasió. En la segona, la porteria martorellenca va quedar tancada a pany i forrellat. Els dos gols pràcticament seguits d’Oussama Chefrau van tornar el domini clar als martorellencs.

I a partir d’aleshores, va ser bufar i fer ampolles: els de González van veure porteria en tres ocasions més, que podien haver estat més, però van quedar-se amb el 6 a 1 definitiu. El jove Rubén Melero va transformar el quart, i jugadors menys habituals en les tasques ofensives, com Pablo Robert o Carlos Luna també van participar de la golejada.

El tècnic vermell, Víctor González, va admetre que en la segona meitat, l’equip va jugar més alliberat i va ser capaç de sumar amb més tranquil·litat.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Els triomfs de la Penya Esplugues contra el Solsona (5-6), i de Les Corts, davant el Santpedor (4-6) deixa la taula en les mateixes circumstàncies: els espluguins són líders, amb 38 punts, el Sala5 és segon, amb 37, i Les Corts és tercera, amb 35.

Capgiren la derrota de la primera volta

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va imposar-se al Club Bàsquet Castellbisbal per 62 a 42 i es manté sòlid a la sisena plaça. Els de Toni Olivares van sumar a casa i van millorar la derrota de la primera volta, que va ser de set punts. El Castellbisbal, sense Marc Mañés com a referència ofensiva, va patir en excés per superar els 40 punts.

El domini inicial dels blaus va ser de 19 a 8, el que feia pensar en un recital ofensiu dels martorellencs. El Castellbisbal va necessitar cinc minuts per convertir la primera cistella i entrar, de ple, en el partit. Però aquesta reacció va frenar el Martorell, que no va saber seguir el ritme en atac, un ritme que ell mateix havia proposat.

En el segon, l’anotació va quedar molt més igualada, en part, gràcies a l’actuació de Gerard Galbete prop dels cèrcols. En l’inici de la segona meitat, els blaus van tornar a estirar la renda, però la reacció del Castellbisbal va arribar abans i va ser més contundent, el que li va permetre endur-se el tercer període. Ja en l’últim, els d’Olivares van estirar a renda fins que no van donar opció als groc-i-liles de fer-se amb la victòria. Aquesta jornada, la competició s’atura a la lliga EBA i els blaus hi tornaran d’aquí a 15 dies a la pista del líder, el Club Bàsquet Tarragona.

Encallats a Sant Quirze

El primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar al camp del FC Sant Quirze (1-1) i s’allunya de quatre punts del liderat. Adrià Aguilera va veure porteria en el temps d’afegit i va permetre als blanc-i-vermells no marxar a casa amb les mans buides.

L’equip d’Albert Nualart va confiar en Xavi Marco i Joel Paredes per desfer l’empat inicial. Però l’actuació del porter vallesà va evitar la diana martorellenca. Toni Domínguez va refusar l’1 a 0 del local Rosa. Però una centrada per la dreta que va rematar Peña va acabar al fons de la xarxa martorellenca. Amb l’1 a 0, els de Nualart van buscar l’empat a la desesperada, un treball que va tenir recompensa en el temps afegit.

Adrià Aguilera, ajudat per un defensa local, va trobar premi i va posar l’1 a 1 en un partit on els martorellencs no van poder transformar en gols el seu domini. Aquest empat els situa a quatre punts del líder, l’Atlètic Sant Just en tot just l’inici de la segona volta.

En clau femenina, derrota del primer equip del Club de Futbol Martorell contra la Unió Esportiva Cornellà (1-5). Les d’Issam el Azzouzi no van poder davant les cornellanenques, que a la primera part ja dominaven 0 a 3. Susana Segura va fer l’1 a 3 a l’inici de la segona meitat, però va ser insuficient, perquè dos gols més de les verdes van establir la diferència definitiva.

En handbol, el primer equip femení del Club Handbol Martorell va superar amb claredat l’Agramunt per 31 a 12. Aquest triomf, en què les martorellenques no van donar opció a les lleidatanes, les manté sense fissures a la primera plaça, on manen invictes des que comencés la temporada.