El Sala5 Martorell encadena dues victòries seguides en les tres primeres jornades de lliga

752

Cap de setmana amb bones notícies per al futbol sala martorellenc. El Sala5 Martorell ha guanyat per 1-2 el Futbol Sala Ripollet en la tercera jornada de lliga, el que suposa el segon triomf consecutiu dels vermells. Els de Valtinho van capgirar un marcador advers a Ripollet, on van començar el partit encaixant un gol. Dues dianes de Gerard Rabadán i Marc Areny van posar l’1 a 2 i van fer sumar els vermells tres punts més. El Sala5 és, ara, el sisè classificat, amb sis punts de nou possibles.

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar la primera jornada de la lliga regular, contra el CB Cornellà, per 85 a 79. Els d’Adrià Alonso sumen el primer triomf de la competició regular després d’un partit marcat per la igualtat. El darrer quart, al qual s’arribava amb dos punts d’avantatge per als martorellencs, va tancar-se amb tres triples de Mario Fuentes i Álex Hernández. Pel moment, els d’Alonso no han perdut cap partit ni en la Lliga Catalana ni en la lliga regular.

En futbol, doble derrota dels equips sèniors del Club de Futbol Martorell. El primer equip, que va visitar el camp del ¡ Atlètic Prat Delta, va perdre per 1-0. Els d’Íñigo irisarri van pagar cara l’errada del porter Aleix Ceballos al minut 34, una acció que el local Coca va penalitzar amb gol per als pratencs.

El filial, de la seva banda, també va perdre, al camp del Vallirana, per 2-0. Els martorellencs sumen quatre derrotes consecutives i ocupen, amb tres punts, la setzena posició del grup 8 de la Tercera Catalana.

En handbol, debut amb derrota del primer equip del Club Handbol Martorell davant del CH Valldoreix per 22 a 29. L’estrena del tècnic argentí Christian Stahringer al capdavant del primer equip de l’entitat groc-i-negra s’ha tancat amb derrota. Els martorellencs, sense encert de cara a porteria, van encaixar un parcial gairebé insalvable de 2-10 a les acaballes de la primera meitat.