El Sala5 Martorell goleja a casa i ja espera els quatre rivals en la lluita per l’ascens

549
Sala5 (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell va guanyar el FS Pallejà (13-6) i s’ha assegurat la segona plaça el seu sotsgrup. Els de Víctor González van dominar des de ben aviat i no van donar cap opció de triomf al conjunt entrenat per l’exjugador internacional Fernandao. Els vermells van protagonitzar les primeres accions de perill i Fouad va estrenar el marcador en un llançament per baix. Els de Víctor González van trobar el seu millor joc passat l’equador del primer temps i els gols van anar caient a mesura que passaven els minuts.

El conjunt visitant va optar pel porter jugador abans del descans, però no va tenir fortuna, i la primera meitat va acabar amb el 6 a 1 en el marcador. En la represa, Pau Albacete va veure porteria molt aviat i en una còpia de la primera meitat, els martorellencs van sentenciar el triomf a base de molta efectivitat. Per a l’entrenador vermell, Víctor González, van signar un primer temps molt plàcid i van aprofitar el plantejament que va fer el conjunt visitant.

Víctor González, entrenador Sala5

Els rivals de la segona fase seran el CN Sabadell, el FS Manresa, el CE Futsal Mataró i el Barceloneta Futsal. Aquesta setmana, els martorellencs tindran descans.

Tornen a perdre

El primer equip del CF Martorell va perdre contra el CE Atlètic Lleida (2-1) en un partit on els locals van aconseguir el gol de la victòria al minut 90. El conjunt d’Albert Nualart es va recuperar del gol local que va rebre quan passaven dotze minuts. Joel Chiné va aprofitar el penal de què va gaudir i va fer l’1 a 0 ben aviat. Kilian Honorato ho va provar en dues ocasions. La primera, en una oportunitat que la defensa local va enviar a còrner. I en la segona, va recollir una pilota que el porter no va atrapar i va empatar el marcador, a quinze minuts per al descans.

Abans del descans, els de Nualart van comptar amb les ocasions més clares per fer el segon. Pau Hernández va enviar la pilota per sobre del travesser, i Eric Arévalo va dirigir el seu llançament en la mateixa direcció. En la represa, els locals van donar la sorpresa amb una diana, però en situació de fora de joc, no va pujar al marcador. Les oportunitats per veure porteria es van reduir per cada equip, i el primer llançament amb perill dels lleidatans va arribar a menys de mitja hora per al final. Nualart va fer canvis a la seva plantilla i va fer entrar Xavi Torres (que tornava per lesió), Lamin Samateh i Martí Rafanell per desempatar el marcador.

En el desenllaç del partit, Chiné es va inventar un llançament des dels 60 metres a pilota aturada i va batre Souleiman Touray, que no va poder blocar el xut. Els martorellencs no van poder igualar la diana local i segueixen amb les mans buides. Per a l’entrenador blanc-i-vermell Albert Nualart, creu que van ser superiors als lleidatans i podien haver puntuat i haver-se endut el triomf.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Amb aquesta derrota, els blanc-i-vermells segueixen cuers empatats a zero punts amb la UE Tàrrega i el FC Alcarràs.

Guanyen a Saragossa de manera ajustada

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va haver de patir ahir a la tarda per guanyar El Olivar, a qui va derrotar (67-74) en un partit amb alternatives per a totes dues plantilles. Els blaus van endur-se el primer parcial per 11 a 19, però el conjunt local va afanyar-se a igualar el resultat del segon quart i no cedir davant els martorellencs.

El conjunt de Toni Olivares, massa erràtic en atac, va obrir la porta a que els aragonesos guanyessin els dos parcials del segon temps i creguessin en el triomf. Però les imprecisions en els últims llançaments van privar els locals de donar una de les sorpreses de la jornada. Amb aquest triomf, els blaus encara no s’han assegurat matemàticament que seran a la final a 8, perquè amb dues victòries de marge respecte el CB Esparreguera, només han de jugar dos partits més, i el segon classificat, tres.

En waterpolo, l’absolut femení del Club Natació Martorell va guanyar de manera clara el Waterpolo Sant Adrià (21-1) i puja a la quarta plaça de la classificació. Les de Rafa López van dominar des de l’inici i tot i no oferir la seva millor versió en els primers minuts, es van recuperar i no van donar opció a les visitants per disputar la victòria. Les martorellenques són ara quartes, amb un balanç de dues victòries i dues derrotes i aquest dissabte visitaran el Vallirana.