El Sala5 Martorell torna a casa per desfer-se d’un rival directe i accelerar cap al liderat

1067
Sala5 Martorell

El primer equip del Sala5 Martorell es posarà cara a cara amb un equip amb qui empata a 37 punts, el FS Alcoletge. Quarts contra tercers, ambdós equips tenen els mateixos punt si volen inquietar els colíders, la Penya Esplugues i Les Corts, ara mateix a quatre punts de distància.

El Sala5 Martorell arriba després d’una derrota dura a la pista del BarnaSants (1-0). Després de set jornades sense perdre, els de Víctor González van deixar escapar la vuitena victòria consecutiva en un partit on, per primer cop, van quedar-se sense gols. Els vermells no van ser capaços de veure la porteria barcelonina i van perdre un lloc a la taula.

L’Alcoletge, per la seva banda, encadena un mes i mig sense cedir, amb cinc triomfs i un empat. Els lleidatans s’han fet forts a casa, on no han perdut cap partit i només n’han empatat dos. La resta, tot suma en forma de victòria.

Els martorellencs van deixar escapar la jornada passada l’oportunitat d’arribar al duel contra l’Alcoletge amb punts d’avantatge, però la derrota a Barcelona els ha frenat a la taula. Per a un dels jugadors de l’equip, Pablo Robert, caure a la capital catalana els va fer mal, tot i que creu que encara queden moltes jornades per esmenar la plana.

Pablo Robert, jugador Sala5 Martorell

Els vermells jugaran demà al Pavelló Esportiu Municipal (19.30h). El darrer precedent entre l’Alcoletge i el Sala5 Martorell va acabar amb una victòria dels lleidatans per 7 a 5. Podran seguir el partit en directe a l’espai ‘Martorell en Joc’, a Ràdio Martorell (91.2FM).

Jornada per no fallar

El primer equip del Club de Futbol Martorell visitarà el CD Marianao Poblet demà (18.00h). Els martorellencs, que es mantenen a la segona plaça, a quatre punts del liderat, volen tornar a sumar de tres en la seva nova visita.

El darrer desplaçament va acabar amb empat a Sant Quirze, un resultat que els va allunyar de dos punts de la primera plaça. Ara, al camp del Mariana Poblet, el quart per la cua, es planteja una visita exigent. Els de Sant Boi de Llobregat semblaven haver-se recuperat després de sis derrotes en set jornades, però la derrota de la setmana passada contra l’Atlètic Vilafranca els va tallar les ales.

El Marianao és a dos punt del descens i les novetats en la seva plantilla, fins a tres cares noves (Mohssin, Arnau Basagaña i David Castellanos), amenacen amb presentar més exigència als martorellencs, que van guanyar a l’anada amb un gol d’Adrià Aguilera, el 1000 en la història del club.

Enric Soriano és encara baixa per l’esquinç que arrossega al turmell i Guille Gámez serà baixa per motius personals. La resta de la plantilla estarà disponible per a tornar a Martorell amb els tres punts al sarró.

En clau femenina, el primer equip blanc-i-vermell jugarà demà a casa (20.00h) contra la Unión Deportiva Viladecans després d’un triomf ajustat al camp del Lleida Pardinyes. Les d’Isam el Azzouzi s’han recuperat a la taula amb aquests tres punts, una victòria balsàmica que les ha fet pujar fins la setena plaça.

A tres punts de la UD Viladecans, les martorellenques podrien sumar la segona victòria consecutiva i superar a la taula el rival d’aquesta setmana.

Visita exigent al líder

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell jugarà a la pista del líder, el club Bàsquet Tarragona (19.00h), en la setzena jornada de lliga. Els blaus van tenir descans la setmana passada, per la celebració de la Lliga Catalana EBA. Ara, de tornada, i després d’endur-se el derbi contra el club Bàsquet Castellbisbal, volen donar la sorpresa a la pista del líder, que va perden la última jornada a la pista del Salou.

Els de Toni Olivares han tingut jornada de descans però volen reenganxar-se a la competició amb un nou triomf, el que seria el segon consecutiu a domicili, després de guanyar a Valls.

En handbol, el primer equip del Club Handbol Martorell visitarà l’Handbol Vilamajor, el quart classificat, demà (17.30h). Els martorellencs són tercers per la cua, amb sis punts. En clau femenina, el conjunt groc-i-negre visita el Guissona, el darrer classificat, diumenge (12.30h).