El Sala5 Martorell vol arrodonir la setmana amb la tercera victòria consecutiva

767
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell torna a la competició domèstica i, després del triomf del debut, ho farà a domicili, visitant l’Escola Pia de Sabadell (dissabte, 18.00h), un conjunt que també va guanyar en al jornada inaugural (2-3 contra el Gasifred Ibiza). Els vermells arriben a la segona setmana de lliga com a líders provisionals, ajudats per l’efectiviat en atac que van demostrar contra l’ETB FS Calvià de l’estrena.

Després del primer triomf en lliga, els vermells van arrodonir la setmana guanyant el FS Manresa en la primera ronda de la Copa del Rei (4-7). I ara, arriba el tercer compromís de la setmana, davant una Escola Pia que tornarà a jugar a casa. Els martorellencs han estat entrenant a la pista de l’Àgora International School (Sant Esteve de Sesrovires), durant aquesta setmana, i segueixen buscant alternatives per tornar a exercitar-se i preparar les properes jornades de lliga.

Sansano, a per la tercera consecutiva

El jugador martorellenc del CF Igualada Bernat Sansano jugarà diumenge la tercera jornada de lliga, i ho farà al camp de la UE Valls, un conjunt que encara no ha guanyat cap partit en l’estrena de la lliga 2020-2021. El CF Igualada, de la seva banda, ha sumat els sis primers punts que hi havia en joc. El martorellenc apunta a les “dimensions reduïdes” del camp tarragoní i avisa del perill d’un equip que encara no ha puntuat.

Bernat Sansano, jugador CF Igualada

La tercera jornada de lliga tindrà lloc a l’Estadi Municipal El Vilar (diumenge, 16.30h) i es disputarà a porta tancada després de les últimes restriccions de mobilitat que s’apliquen a Catalunya.

Núñez tanca la temporada a Barcelona

El ciclista martorellenc Israel Núñez serà a la Copa Catalana Internacional BTT que tindrà lloc demà a la Muntanya de Montjuïc. El corredor de l’equip MASSI prendrà part en l’última etapa d’aquesta competició, una cursa que puntua en format internacional i per a Copa del Món i cites olímpiques. El circuit de la Copa Catalana serà de 4’5 quilòmetres per la Muntanya de Montjuïc i arran de les noves restriccions no estarà permesa l’entrada al públic.