El Sala5 s’acomiada de la Copa del Rei en perdre 2 a 5 contra el Noia Portus

582

El primer equip del Sala5 Martorell va acomiadar-se ahir al vespre de la Copa del Rei, després de perdre contra el Noia Portus Apostoli per 2 a 5 en un partit que va resoldre’s en el segon temps. Els de Víctor González van començar a sumar bones sensacions, després de quatre jornades consecutives sense puntuar, i ara tenen la mirada posada en la propera jornada de lliga.

Els gallecs van necessitar prop de 15 minuts per desempatar el partit, i és que van topar-se amb un Sala5 molt seriós i que va fer valer el porter Imad Ruiz, molt encertat en la primera meitat. Dues errades a les acaballes del primer temps, on la defensa martorellenca no va neutralitzar bé dues pilotes mortes dins l’àrea, van propiciar els gols d’Altamirano i Machado, que van convertir el 0 a 2 en poc més de dos minuts.

En la represa, el martorellenc Marc Mármol va escurçar diferències gràcies al refús d’un xut de Dani Castro. Tot i que havien fet el més difícil, els vermells van tornar a encaixar en defensa, i per partida doble, dues accions que van dur el partit a l’1 a 4. El Noia havia fet un pas endavant en defensa i va demostrar-ho posant molts problemes als de Víctor González.

Amb el partit decidit, el tècnic martorellenc va provar el porter-jugador, a 8 minuts per al final, però no va funcionar i, tot i el gol de Pavel Pérez, el resultat ja estava decidit. El 2 a 5 deixa els vermells fora de la Copa del Rei i ara ja se centren en la lliga, amb la propera jornada a la pista d’El Valle.